jag brukar inte bli arg, MEN

att ljuga såhär mycket gör mig faktiskt arg. jag älskar skvaller och läser massa sånt om kändisar. där ljuger journalisterna ganska mycket. men det är okej. alla vet ändå att det inte är sant. + att jag lever så lågnt ifrån alla kändisar att det inte spelar någon roll ifall jag går runt och tror att nån gjort slut eller knullat med fel person.-
men när journalister börjar råljuga om vanliga människor blir jag faktiskt arg.

i lördags var jag och emilie på en fest i visby på gotland för att dj:a. allting var väl ordnat och jag kan i efterhand säga att det var den bästa hemmafesten jag någonsin varit på. där vi spelade hade man ett upphöjt dj.bås, ljuseffektor, projektorer och bra dansutrymme. man hade kök så att folk kunde köpa fyllekäk. det fanns gott om vatten och läsk för folk som antingen fått i sig för mycket alkohol eller bara inte ville dricka. det fanns bra rökmöjligheter på taket så att man slapp gå ut ocg röka i skor men samtidigt höll det huset fritt från rök. det fanns en bar med lite smått och gott. en dansmatta för de som ville ha lite aktivitet. en bistro med föräljning av kläder och lite propaganda. alla olika slags människor var välkomna och det var en bra blandning mellan kön, ålder, stilar, åsikter, ras och hela kittet. folk dansa och var glada och det var en grym fest!!
vid 4 tiden kommer polisen. de börjar slå folk och anhålkler folk utan anledning. de förstör festen genom att kasta ut alla. DET ÄR POLISEN SOM SLÅSS OCH INTE VI. FÖR VI HAR HAFT VÄRLDENS LUGNASTE FEST DÄR ALLA ÄR VÄNNER OCH INGEN BRÅKAR!!!!
men polisen förstör allting och dan efter skriver dom det här i tidningen:


Fest för ungdomar i Visby spårade ur

Polisen avvisade 80 - Polisbil slogs sönder

En privat ungdomsfest i Visby i lördags urartade så att polisen till slut fick avvisa ett 80-tal ungdomar från festlokalen.
När polisen kom till platsen var där allmänt bråkigt med flera slagsmål. Vid avvisningen slogs en polisbil sönder.


Några grannar till fastigheten i Visby där ungdomsfesten hölls larmade polisen vid 04-tiden på söndagsmorgonen. Då hade det varit stökigt och hög ljudvolym under hela natten.
När polisen kom till platsen utbröt bråk och slagsmål. Flera av ungdomarna verkade drogpåverkade och jourhavande polischef bestämde att lokalen skulle utrymmas. Ett 80-tal ungdomar i 20-årsåldern befann sig i fastigheten.
I samband med utrymningen gjorde flera motstånd och började slåss med varandra. Rutorna på en polisbil krossades och bilen utsattes för skadegörelse i form av sparkar i sidorna på bilen.
Två män, 22 och 24 år greps, misstänkta för ringa narkotikabrott och togs till polisstationen för provtagning.
En av dessa vägrade att uppge sitt namn. Han anhölls av åklagare på söndagsmorgonen men på eftermiddagen släpptes han efter att ha lämnat namn och adress till polisen.
Båda männen är misstänkta för ringa narkotikabrott.


alltså, det ändå som stämmer i den här texten är att det var fest. och det var det. världens bästa fest tills polisen får för sig att slå folk blodiga och förstöra för gotlands ungdomar och unga vuxna. sånt här gör mig bara arg!
men vi spelade grym musik och fick komplimanger som världens bästa dj's.
tack alla fina arrangörer!!

test

jag gjorde nyss ett personlighets test på internet. jag gillar inte att göra sånt här egentligen eftersom det är omöjligt att göra ett som faktiskt stämmer. och nu tycker ju jag sånt är viktigt, att det stämmer!

men svaret blev faktikst välidigt sant. kanske inte allt men mycket. eller iallafall jobben, de som är tjocka är verkligen jobb jag vill ha. och har tänkt på många gånger. de som är kursiverat i personlighetstypgrejen är inte riktigt jättepassande för mig. men allting kan ju inte stämma.

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.


jag ska berätta om gotland också. det var fab kan jag börja med att säga.


tjarå!


planering

jag är så himla pepp just nu. eller kanske inte just nu, men så fort jag sätter mig på tåget till sthlm kommer peppen stiga avsevärt!
först lite jobb och sen bertos hejdå fest, känner på mig att det kommer bli en minnesvärd kväll. soft med massa rättviksmänniskor ikväll också. och julia såklart
bra skit helt enkelt.
imorn blir det SECO och sånt och viktigt och jag kommer att vara trött och kommer hålla ögonen och leendet uppe, för syns skull. sen till flygplatsen och hoppas på planet som tar mig och emilie till gotland. där blir det folkkök, folkfest, disco, fest, och vi spelar skivor hela natten lång. det blir dans och vin och allt sånt där som behövs
sen tror jag att jag dör på söndag. sover lite och har världens jobbigaste vecka på måndag som någon annan gärna får ta över.

men nu; PEPP!









tjarå!

datum att boka in



okej, det går bra nu
kom och dansa till oss på följande dagar:

28 mars - hemmafest/svartklubb i Visby, Gotland
3 april - Samlingen på Orange
???? - Modem på Orange
15 maj - Hiphopjam nånstans i Uppsala
26 maj - Studentskiva på Orange

mat och konstiga ord

inte för att jag ska lägga mig i den här vikthetsdebatten som funnits på några bloggar tidigare i vinter. men jag tänkte på en sak när jag läste en intervju med carina berg i city idag. jag gillar henne skarpt måste jag säga. men det hon sa fick mig att börja tänka på att typ alla kända människor säger att man får äta sötsaker och snabbmat och sånt och att man ska käka det man är sugen på. absolut. jag håller med er. man ska inte tänka på vad man stoppar i sig och hela den där grejen. så lågnt äre jag på er sida. jag tycker ju också själv att allt som är gott är nyttigt. men grejen är, jag + alla kändisar (nästan alla) är ju naturligt smala och tränar regelbundet och ha bra kroppsgener och hela den grejen. jag menar, jag skulle ju utan problem kunna lägga på mig 5 kilo utan att det märktes. då är det ju klart som korvspad att man kan byta ut en måltid mot chips. det jag vill komma till är att när man får man läsa om en tjock människa som ba: ah men jag äter fett massor av gånger. man ska äta det man mår bra av. ingen skulle ju lyssna. men det betyder ju bara att vi redan smala kan äta vad vi vill och ge den bilden till människor. och dom som inte har kroppar som vi kan inte bara byta ut en måltid mot chips. varför finns det inga vettiga normala människor som inte är kändisar eller redan är supersmala som berättar om deras sätt att äta i massmedia? vore inte det mycket bättre. så får vi lite mer sunda bilder av mat. för det är inte sund att säga att man kan äta hur mycket godsaker som helst för det är inte hållbart. och det är inte hållbart att bara äta enligt den värsta metoden. det mår man inte heller bra av. men idag fick jag känslan av att det är antingen eller.

men nog om det.
jag insåg idag också att det är tur att jag inte tänker högt.
jag tänker ganska många pinsamma ord som bara verkligen är pinsamma.
ikväll när jag kom hem från sthlm så kom bussen precis samtidigt som mig
då sa jag inombords till mig själv.
- ibland har man verkligen turiflex!
TURIFLEX!!!! vad är det för hemmasnickrad ord egentligen. det är bara inte okej.
men det är okej, man får vara som man är

två!

ibland önskar jag att jag var ett företag som kunde anställa någon att ha koll på allt som behöver göras åt mig. alternativt klona mig själv och ha någon som bara kan skriva alla papper, svara på alla mail, ringa alla telefonsamtal och framförallt svara på alla sms. inte för att jag får mest sms i hela världen men jag hatar att få det. så därför känns tre sms som tusen. snälla ni! skicka inte så mycket sms. ring istället om ni vill nått, annars, låt bli.
eller är det skitsnack, låt bli. vill ni bara skriva nått kul, låt bli. vill ni bara fråga läger, vad gör du LÅT BLI!!!! ring om ni undrar på riktigt. jag är inte tillgänglig för sms som inte är livsnödvändiga. och det är inte många som är. endel och ni vet vilka ni är!

slutsumman: jag skulle behöva en till av mig själv för att hinna med mitt liv.
men en bra grej, jag har fått ett till jobb. sånt är alltid bra (fast innebär mindre fritid, inte bra
det är mest bra för att jag då kan gå runt och citera petter som är det bästa jag vet
pengar rullar in som det ska....


på lördag om en vecka spelar jag och emilie på gotland. det kommer bli soft!


tjarå!

på riktigt

Vi ska vara fria
Men varför och från vem?
Vi ska spela svåra
och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag
och jag gör det med flit
jag spelar chanslöst
och ber dig komma hit

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker såga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå




Nej Kerstin
Inte bra va!!!

wowowowoow

sitter på jobbet och blev precis klar. känns bra. känns bra att jobba igen. jag har saknat det lite måste jag säga. jag är fortfarande tröttare än döden och inser att jag behöver, på riktigt, ta igen mig efter berlin. det är inte hållbart att gå omkring såhär!

bra saker med mig själv är att jag har en sjukt bra bild av vad jag vill göra efter skolan. jag tror det kommer bli grymt. kan säga att det ingår tyska i planerna!
det känns klyschigt att längta till studenten men jag gör verkligen det. ibland mer än andra tror jag!

igår var jag hemma och städade hos samir. en grej som gör attt jag inte riktigt är som alla andra. att jag på riktigt tycker att det är kul att åka hem till någon och städa och att de enda sommarjobben jag söker har med städning att göra. känns ju bra att jag hittat min grej måste jag säga-


tjarå!

just nu

på riktigt så skulle jag kunna dö av många anledningar just nu. den största är att jag är sjukligt trött. det här med återhämtning måste jag ha missat helt sen jag kom hem från berlin. detta innebär att jag måste gå och lägga mig typ nu om jag överhuvudtaget ska orka gå upp imorn.
en annan anledning är människor som jag bara inte kan förstå mig på och som gör att jag inser att vissa delar vill jag verkligen inte ha i mitt liv, delar som många andra verkar tycka är det vitkigaste man kan ha.
= jag ska aldrig bli en sån!

jag har mycket att berätta om berlin
många sjuka och roliga saker
typ bli inlåst på ett hostel där personalen bara prata ryska eller dansgolv där läderbögar runkar i takt till musiken och andra bra, roliga, sjuka och galna saker som bara händer där det händer.


nu ska jag äta tårta och sova och lyssna på prodigy
och kom och dansa till mig på lördag!
jag spelar skivor på orange!


tjarå!

RSS 2.0