vipperhult in my <3

hej i värmen! för alla er som inte vet det lever jag verkligen riktiga semesterdagar här nere i småland. det är otroligt skönt och jag känner faktiskt att det är lite tråkigt att jag åker hem redan på söndag. det är helt underbart att stiga upp varje morgon och ta en långpromenad i skogen och sedan äta en ordentlig frukost för att fortsätta dagen i solen och på bryggan eller varför inte badandes i sjön? jag skulle kunna leva såhär iallafall en månad. där jag sitter nu är det otroligt fin utsikt över vår sjö och skog. jag saknar stan lite, men bara lite. på sommaren är verkligen vipperhult (vårt sommarställe) bland det bästa som finns.
känns dock lite tungt att jag missar modem på fredag. skulle vara kul med dans och så. menmen, det är ju inte sista gången. jag laddar istället upp för nästa fredag då det är pridefest och kusin frida dj'ar på debaser medis. då blir det dans och spex all night long.

nu tror jag bestämt att jag ska läsa en bok och sedan gå en kvällspromenad. fast jag vet inte om jag vågar gå själv. jag är fortfarande rädd för alla hundar som finns här. de skäller så fort man kommer i deras synfält och även om alla är inspärrade så tycker jag att det är läskigt. kan ha något att göra med att jag blev jagat av två galna hundar för några år sen här. jag lovar att de hade ätit upp mig om jag inte fintat dom och sprungit iväg. men det blir nog en kvällspromenad iallafall, får hoppas att mina kära syskon vill följa med. mami&papi är på vägmöte (yes, här äger man vägen själv och måste ha möten om den)

och jo, är ni sugna på choklad är det bara att komma hem till mig. det är nämligen så att jag har ungefär 60 kg rättvisemärkt choklad hemma hos mig. det är ungefär 540 chokladkakor. det är väldigt mycket choklad. jag förstår inte hur vi ska lyckas bli av med allt. men det där löser sig..

tjarå!

och nu drar jag igen

yes, till småland och sommarstugan. ska bli skönt och avnjuta den småländksa sommaren med skog, sjö, knott och annat som hör till. nu kommer jag även vara borta ganska mycket. känns sådär. hade varit roligt att vara hemma lite men det har jag iofs varit ganska mycket nu.
nu ska jag cykla iväg och hämta 30 kg rättvisemärkt choklad som vi fått till vår festivalturné

tjarå!

nu drar jag

nu är nästan allt färdigpackat och klart. så om typ två timmar åker jag hela vägen upp till kramfors och "jesus rock" för att snacka om rena kläder och rättvisemärkt. ska bli kul tror jag, har ju faktiskt ingen aning om vad det är för något. men det blir säkert kul. det är kul att peppa andra att köpa rättvisemärkt iallafall.


tjarå!

tre saker som borde vara förbjudna

1. korkade människoe
för att citera ugandas första dam, alltså presitenthustrun Janet Museveni
"homosexualitet är ett västerländskt problem, jag vet inte ens om vi har några homosexuella här"
nej, antagligen finns det inte en enda homosexuell i hela afrika. efter som det är som en smitta som drabbat oss häre i väster så är det väl ganska självklart att afrika inte skulle ha det problemet? eftersom det är ett så stort problem för oss i västvärlden. typ värre än hunger, fattigdom, arbetslöshet, utaförskap och sjukdomar (eller juste, homosexualitet är väl en sjukdom?)
jag undrar mest om hon på allvar tror på det som säger, att det faktiskt inte skulle finnas homosexuella i afrika. visst att man kan blunda från verkligheten. men att gå ut io media och säga en sån sak får henne ju inte direkt att låta som en smart förste dam.

2. killar som vill värma sina händer i brudars armhålor
på arvika var jag med om en sjuk konstig grej. en kille ville under robyns konsert värma sina händer i mina armhålor (vilket är skitäckligt i vanliga fall, men nu var jag på en konsert på en festival och var maximalt äcklig). men sen insåg jag ganska snabbt hans baktanke. när hans händer mer och mer närmade mina bröst insåg jag att det inte var värmen han var ute efter (kanske att jag borde förstått det lite tidigare men jag täntke nog inte så långt) det var iallafall kanske världens dåligaste raggningsgrej. kan meddela att han misslyckades ganska rejält med att fånga mig på sin krok.

3. män som stönar på friskis & svettis
igår kände jag för att åka och träna. så det bar av till friskis & svettis för ett SM-pass där. efter ett tag hamnar jag bredvid en man i kanske 40-årsåldern. när vi ska göra alla armhävningar och situps och sånt så stönar han på varje ner och upp. det är sjukt irriterande. för jag har väldigt svårt att koncentrera mig på något när någon i min närhet verkligen gör kaftansträngnings-stöningar.


tjarå! 

det hela började med att..

då är jag hemma igen. från en alldeles fantastisk vecka i arvika. jag är fortfarande trött och går mest hemma och intalar mig själv att det är okej att vila upp sig även fast man varit hemma tre dagar nu. men det är ju faktiskt ganska chill att ägna en hel morogn åt att zappa mellan mtv, ztv och voice tv. jag klagar inte iallafall.

självklart var arvika mer än bäst, som alltid. tredje gången gilt kanske man kan säga och fler gånger kommer det bli. vi hade skönaste campet nånsin och vädret var på topp (kanske lite för mycket på topp så jag fick solsting sista dagen), banden levererade högklassik underållning. (bäst var robyn, mstrkrft, danger, kleerup, emil jensen). jag träffade roliga människor och hade lite av the time of my life.

om jag hade the time of my life då så kan dagsläget beskrivas med mer ångest. min kära vän märta ringde mig idag och erbjöd mig att följa med väldigt billigt till visby nästa vecka då alla stockholms brats intar visby för att festa, sola, spruta champagne och äta ostron. där kunde jag och märta suttit i mitten och haft the time of our lifes. men kommer jag göra det? nej, för jag måste upptill kramfors och snacka om rättvisemärkt och rena kläder (också kul men samtidigt, festa med brats gör man ju inte varje dag, och tacka gud för det, men en vecka, eller fyra dagar skulle jag kunna stå ut) speciielt när vi skulle bli bjudna på allt som heter mat och alkohol att göra. men kramfors, tält och, mjukost och en hamburhare på det sitter ju inte heller helt fel....
FAN!!!!!!! jag vill verkligen!!! om du människa där ute vill ta min plats till kramfors så skulle jag vara evigt tacksam½!!!!!


tjarå!

RSS 2.0