and so it is...

FREEEEEDOOOOM,  FREEEEEEEDOOOOOM, FREEEEEEEDOOOOOM!
var orden som kom ur min mun nyss. jag gillar det. och det vet jag att vi alla gör!
nej, nu tar vi och skriver en ny bok! + att nu r jag trööttisch och ska somna gott.
imorn börjar mitt nya liv.


tjarå!

i en värld full av medlemskap

det är fredagkväll. jag sitter hemma och har fortfarande ont i halsen. inte så värst kul. tanken var att jag och sammyboy skulle ha en vi2-kväll. men han jobbar lite på regina nu. men när han är klar ska vi ha det. och jag känner på mig att det kommer bli ett spännande möte. men allt sånt visar sig. ibland är det bra att rensa sina lungor på luft som man brukar säga! och vad gör jag då om inte sitter och loggar in på alla olika kommunitys som jag är med i. för det har trots allt blivit en hel del. eller okej. kanske 4 eller nått. men egentligen vore ju det allra bästa att bara samla alla grejer på ett och samma ställe så skulle man slippa allt krångel. menmen, det är väl kanske nått för framtiden att utvisa. snart är det kulturnatten. pepp? nej inte särskild. med tanke på den låga temperaturen och åldern på människor så funtar jag på att hitta på ett alternativ. men elin, måste man vara spiknykter på musikens hus? kollar dom och så? men det är också nånting för framtiden att utvisa!



45 minuter kvar!


tjarå!

jordgubbskräm och pulvermos

nu är operationen färdig och jag ligger hemma och sover mest. jag har ont i halsen och kan därför inte äta mer en pyytepyttelite vilket i sin tur leder till total orkeslöshet eftesom jag inte får nån näring eller energi i mig. och hur mycker näring finns det egentligen i jordgubbskräm eller piggelin som är ungefär det ända jag får i mig. men nu är det klart iallafall och jag kan snart börja träna igen. det ska bli kul. jag har trots allt inte tränat på typ 4 år utan att tappa andan varje gång jag försöker anstränga mig ordentligt. så det ska bli intressant att känna hur det känns! annars får ni gärna komma och hälsa på mig eftersom det är mer än tråkigt att bara ligga hemma hela dagarna och inte göra nånting. speciellt när jag inte ens orkar sätta mig vid en dator (jag har precis sovat en timme så det är därför jag orkar skriva det här) det jag har gjort idag är att halvsova till friidrotts-VM- lagom roligt!

här kommer iallafall en bild som visar hur 6y man är i sjukhussängen
image23


tjarå!

livet är en fest och min hustle en process

tiden går snabbare än fortast nu för tiden, som alltid egentligen med andra ord. min längtan efter saker och ting växer sig bara större och större. det finns människor som berättar saker för mig jag behöver veta utan att ens säga det. det finns vänner som betyder och som får mig att tänka om utan att ens säga nått. det behövs.

och ibland önskade jag att jag var en helt vanlig skolele´v som inte hade något med elevråd att göra. mest bara för att känna på hur det känns. kom på idag att jag sen sexan har varit en stor del av elevrådet på skolan jag går på. men det är latch.


och snart blir det pizza och öl med bästisen



tjarå!

för mycket sex helt enkelt

och eftersom skitsnacket verkar ta över den här världen gör jag bäst i att flytta hem till christoffer (vilket är planen nu) så kan jag slippa "folk" som tror att dom vet saker dom inte har ett skit med att göra. som t ex mitt och sams förhållande, eftersom det numera verkar vara något som alla kan ha en åsikt om. och om det andra är det bara så att folk har för mycket sex. och för mycket sex med människor dom inte borde ha sex med.


annars så har skolan dragit igång vilket nog kommer bli kul. jag gillar skolan för där finns elevrådet och det är nog sant det som soran en gång sa, att jag är världens största elevrådstönt. men jag gillar det! det kommer bli ett grymt år och jag är peppad till max! inget kan gå fel helt enkelt!

på tisdags opereras jag. känns bra känns bra!


tjarå!


fest och sömnlöshet

i onsdags var jag på fest hos johanna. det var väldigt trevligt måste jag säga och jag hade kul precis hela tiden. kan bero på att jag blev fullast på festen och så. men det var värt! uppsalas snyggaste brud var där och det blev mycket dans. allt resulterade i att jag mådde som ett as igår. men det var det värt.

idag mår jag ingenting. egentligen borde jag sova och jag är trött. men tanken på att lämna den här dagen känns inte så lockande. inte för att det här har varit  nån slags kanon dag. men jag vill egetligen aldrig mera somna. längtan att flytta härifrån växer sig bara starkare och starkare. visst, uppsala är bra och mitt liv är great. men jag skulle behöva miljöombyte och nya vägar. allt känns så förutsägbart här. kan egentligen ha nånting att göra med att dom kommande tre åren av mitt liv redan är planerade in i minsta detalj. det blir så ibland och ingenting man kan styra över. eller egentligen går det väl men jag känner att motivationen inte riktig tfinns där. det är så lätt att bara glida med vågen som går. men ibland känner jag att jag borde ta tag i saker inte alltid fortsätta som det alltid har varit. det är inte alltid det bästa. som kanske i det här fallet?...



tjarå!

Hum C, mer än bara en park

när jag i söndags kom hem från bornholm och slog upp tidningen som låg på bordet fylldes mina ögon genast med tårar. det var unt:s fredagstidning och där gick det att läsa om byggnationen av lägenheter i parken ekonomikum. mina tårar kom för jag faktiskt insåg att dom tar våran park ifrån oss. nu tänker nog många, precis som min familj i söndags: men det är ju bara en av många parker här i uppsala. ni kan väl sitta i en annan park? men svaret är nej. det finns ingen park som är som Hum C därav att vi alltid spenderar våra parkkvällar där. det finns ingen park som är så utmärkt perfekt och det finns ingen park med så många minnen som Hum C. det är verkligen med stor sorg jag ser trädfällningen av dom härliga kullarna som betyder så mycket. kullarna som vi låg och kollade på stjärnorna för ett år sen. där jag hittade dig. parken med dom ultimata fyllorna under kvällar man skaffade vänner för livet. dom helt värdelösa Hum C kvällarna som när man kom hem starkt undrade varför man faktiskt gick dit. dom härliga soliga sommardagarna då man legat på gräset tillsammans med någon vän. träffpunkten för allt som är viktigt. det är parken jag ville visa för mina barn, titta; här hängde mamma när hon var som er!. men det kommer inte bli så. för det enda jag kommer kunna visa är massa flashiga lägenheter. men mest av allt tycker jag synd om alla punkarna, vart ska dom nu ta vägen?


image22 

matilda med hum c träden i bakrunden, en av många fantastiska Hum C kvällar.



tjarå

bornholm

precis dær ær jag nu och får skriva med lite roliga bokstæver. vi har haft det bra hær och vædret har också varit bra. det ær kul med slækt och jag gillar alla mina kusiner som jag ær hær med. jag har drømt konstiga drømmar och længtar hem till uppsala. på nått sætt ska det bli skønt att skolna børjar och allt det vanliga drar igång igen. jag tror att jag skulle behøva det. æven om det alltid ær schysst med sommarlov och att kunna planera lite vad man vill så gillar jag det vanliga och vardagen. men innan det ska jag till gøteborg. det blir kul och sen ær jag hemma på riktigt. då ska jag och aleks ha kul.


tjarå!

fyra bröllop och en begravning

nu är jag hemma i uppsala en snabbis för att fixa lite grejer men framför allt för anitas begravning som var idag. den var fin och jag kommer alltid att minnas dig! det är alltid hemskt när människor dör och speciellt när du inte var så gammal. 

på onsdag blir det yterligare en begravning och sen mammas fest på kvällen. hela kommande helgen blir en ända stor fest då det är farfars 80-års kalas. det blir nice att träffa alla kusiner och sånt. melike. 

och äntligen har det blivit lite sommarväder i det här landet. självklart har då den vita kerstin redan bränt sig ordentligt. men vad gör man inte. och jag har läst ut den sjunde och sista harry potter boken. känns bra att ha det gjort också. 

nu ska jag åka och hänga med lite sköna människor.
vi ses om en vecka.


tjarå

RSS 2.0