basket

jag är precis hemkommen från fyrisskolan och miniturneringen med mina basketkillar. jag har inte varit i fyrisskolans idrottshall sen nian typ. så det var kul att vara tillbaka. och det var kul att se killarna spela så bra. de vann alla matcher och vi fick beröm av domaren för att de spelade så bra. 36-12, 25-10 och 46-0 är helt okej siffror. det är sånna här grejer som verkligen får mig på bra humör! när det går bra för de jag coachar. det är både kul att se dem vinna och se hur glada de blir och sen är det en ganska bra egokick också, man får lite bevis att ens coachning går hem.

men nu taggar jag till inför kvällen. tror ändå att denna kväll kan bli väldigt bra. jag laddade upp bra igår kväll med att träna basket så idag mår jag bra och innan kvällen börjar så hinner jag både sova, träna och äta god mat så det kommer bli en toppen dag!
woowowowowowowo


tjarå!

saker folk inte tror eller vet om mig

ju mer jag tänker på det desto mer inser jag vilken sjukt bitter och egoistisk människa jag är. jag tror inte detta är något jag utstrålar eftersom alla verkar bli förvånade när jag säger detta och säger att det inte alls stämmer. kanske säger dom det för att verka snälla mot mig, för, det är ju inte direkt en komplimang att vara bitter och egoistisk. men så är det. det är något jag har konstaterat för mig själv ikväll. jag till och med iscensatte en intervju med mig själv nere på mitt rum för att jag skulle bevisa för mig själv att jag hade bevis för att dessa två påståenden är sanna. och det är dom!

hur det känns?
bara bra tack! jag gillar att vara båda bitter och egoistisk!


tjarå!


äkta människor

jag älskar verkligen människor som är äkta. och då menar jag äkta i den bemärkelsen att de verkligen lever som de lär och går helt in för sin grej. jag önskar verkligen att jag var mer som dom. fast jag vet inte hur jag skulle kunna vara äkta. för de jag insett på senaste dar är otroligt äkta är också sjukt vidriga människor på olika sätt och vis.
t ex så läste jag i torsdag i dn ett reportage av fredrik strage om bandet crashdiet. jag visste inget om bandet sen innan mer än att jag visste att de fanns och var från uppsala och spela glamrock typ.
men reprtaget satte djupa spår på mig måste jag säga. mest för att de snacka om punkarna i gottsunda som gjorde mig livrädd på festivalbussen till arvika 2006. jag kände mig lite som hemma i texten på något konstigt sätt. men iallafall. det stod ganska mycket om deras avlidne sångare david hellman eller dave lepard som han kallade sig. och jag googlade honom lite och insåg att han var en äkta människa. han verkade vara vidrig på alla sätt och vis och bara allmänt äcklig. men han var äkta. han levde som han lärde. han lärde av GG allin som gillade bajs, kiss, blod och helst allt samtidigt och överallt. om man lär så borde man rimligtvis också leva så. och det gjorde båda dessa snubbar. bajsbadade och smeta in sig i blod. det är vidrigt men fan vad äkta ändå!


dave lepard


gg allin

en annan äkta snubbe är ju kleerup. helt klart! om en halvtimme är han med i debatt på svt och snackar om att artister borde få knarka lagligt för att de gör bättre musik när de knarkar och har då mer att ge tillbaka till samhället enligt honom. det är ju så sjukt äkta! han lever ju verkligen som han lär!
jag skulle verkligen vilja vara mer som dessa. men jag avstår gärna från både bajs, blod och knark. jag får helt enkelt hitta något annat att vara äkta på.


kleerup

tjarå!

en analys av kvällen

jaghar precis kommit hem från people. . eller egentligen är jag precis hemkommen från rosa pantern och en kebab med mathilda. innan det var jag på gothklubb på orange och innan det var jag på people. hela dagen har jag gått runt och sagt till alla jag känner att jag ska til people. då har alla skrattat åt mig och frågat varför- då har jag sagt varför. för att afasi &filthy ska uppträda. då har det  helt plötsligt varit helt okej och de vill själva gå dit. senmoralen av detta är att people alltid borde ta dit a&f  eller nått liknande som gör det okej för människor att gå dit så skulle de få mycket fler besökare. det är min tanke kring det hela.

men det var skönt att gå på gothklubb efter. jag behövde fula människor som dansade till dålig musik med fula kläder. det var precis vd jag behövde efter denna kväll. och av detta insågjag på riktigt varför mathilda är min allra bästa vän. hon delar min humor och är samtidigt alldeles underbar!

men nu borde jag verkligen sova så att jag orkar med styrelsemötet imorn med sveriges elevråd. det är så jag jobbar!

tjarå!

I LOVE BLOGGBRÅK!!!

jag älskar bloggfenomenet. det är helt underbart hur folk bråkar på sina bloggar med andra bloggare. då känner jag att vi lever i en modern tid. nu är det inte msn, sms, lunarstorm eller bdb som gäller. eller för den delen verkliga livet och på riktigt eller iallafall TV. nej, det är bloggar och det är helt underbart! jag vill ha fler och mer bloggbråk. det är dagens underhållning!

klassen

jag måste säga att jag verkligen älskar min klass! och nu menar jag inte min klass på gymnasiet utan den från högstadiet. den var verkligen underbar när jag tänker efter och nu håller aleks och emil på att ordna en klassåterträff på det ställe som vi hade myspyshajk på i sjuan (eller åttan). jag längtar verkligen! jag tycker ju generellt att högstadiet är en hemsk period i alla människors liv och att man borde avskaffa det. men jag kan inte låta bli att bli väldigt glad när jag tänker på gamla klassen!
men jag undrar lite hur det blir att träffa alla igen på en gång. jag menar, kommer folk hänga med samma dom gjorde för 3-4 år sen eller är det nya konstellationer och hur är alla. för jag har inte alls kontakt med många.
och kommer det bli som på TV då alla blir asfulla och ligger med alla och sen har vi massa klassbarn?
kommer man bli nostalgisk inpå småtimmarna och dra gamla anektoder, antagligen!


nu är jag sjuk, dödssjuk! men det är ganska soft. mina föräldrar tar hand om mig som om jag vore ett litet barn. och det är ganska skönt ibland.


tjarå!

just nu

nu sitter jag i skolan och inser att det hårda livet har börjat igen. jag har haft mitt sista jullov och nu är det serious working som gäller. skola, skola och skola och elevråd. eller elevråd, elevråd, elevråd och skola.
just nu sitter jag med tusen anteckningsböcker och mailen och försöker vara effektiv. det går sådär.
det är nog alldeles för lätt att drömma sig bort och göra andra saker. det är helt enkelt för enkelt att vara ofokuserad än fokuserad.
men, jag har bokar biljetter till berlin nu vilket känns otroligt bra. mellan den 26 februari till den 2 mars kommer jag, mathilda, kicki, carro, fia och fanny dra runt på berlins gator. det känns verkligen hur bra som helst!

Nu ska jag skriva klart allt och åka och coacha basket
 tjarå!!


+ bilder från helgen (mathildas)

jag och mathilda @ orange


emilie och jag


emilie och päroncidern som var genomgående genom hela kvällen


jag och empan på toan



det här med hår

jag blir verkligen arg. jag läste precis min vän sofias blogg och ett inlägg om en snubbe hon sms:at med en fredagkväll. efter ett tag frågade han om hon var rakad. alltså, vad är det för fråga? vad har människor för allvarliga problem att dom måste fråga en sån sak. sen när blev hår något man måste ägna en tanke åt? visst att man kanske vill ha en snygg frisyr eller kanske inte få massa skägg. men allt annat hår. vad spelar det för roll om man det finns eller inte. personligen är detta med hår inget jag reflekterar över. antingen så väljer man att ha hår eller inte. det spelar ju ingen roll. samma som att det inte spelar någon roll om man har långa naglar eller inte. eller om man har gjort en tattoo. DET SPELAR INGEN ROLL! kan inte folk bara skaffa sig ett intresse så slipper de ha för mycket fritid och tänka på sjuka saker.

Men jag vet att det kan vara svårt. Här kommer en lista på saker man kan göra på sin fritid :
- börja träna. är du i behov av vänner så finns många korplag i olika sporter, annars funkar ju alltid gymmet eller löpspåret.
- engagera dig ideelt. typ röda korsets ungdomsförbund eller greenpeace. det finns massor att göra för världen och du får vänner på köpet
- läsa. häng på bibblan och läs allt bra som finns
- sitta på en bänk och lyssna på människor som går förbi
- börja jobba
- läsa en kvälskurs för skojs skull.
 
alltså, det finns saker att göra! ägna inte din tid åt hår eller att skriva taskiga kommentarer på andras bloggar. du kommer inte må bättre av det! jag lovar! jag menar, vad ska ni säga till era barnbanr när de frågor vad ni gjorde när ni var unga. ska ni då säga att ni störde er på hår och skrev elaka saker till andra? VA VA VA!!!!1


tjarå!


sak jag tycker är jobbig

till att börja med, ja, jag hade ett jättebra nyår och allt det där. jag har inte gjort några nyårslöften för jag tror inte på sånt. man lovar ju ändå bara saker man inte kan hålla och hur kul är det egentligen.
men ett nyårslöfte som jag hade haft om jag hade skrivit ner några är att jag måste sluta vara klantig och bränna mig själv med ciggisar. det är bara jag som lyckas med det känns det som.
alla gånger har varit i ansiktet och det gör fruktansvärt ont måste jag meddela er om.
i fredags var det läppens tur.
jag förstår fortfarande inte hur jag lyckades med det.



ungefär såhär såg det ut. förutom att mina läppar inte var sådär perfekt rosa.


tjarå!

RSS 2.0