berlin

behöver jag säga att berlin var det bästa på länge? tror knappast det. berlin gör mig aldrig besviken och jag hade roligt exakt hela tiden.

nu är jag trött och ska sova och ladda inför imorgon. en mer utförlig beskrivning om hur jag hade det får ni sen


tjarå

favvosar

just nu sitter jag och skriver en krönika om fanatiker och fanatism, lyssnar på p3 dans med dj housewives, hör min lillebror och hans skrikande vänner som kollar på fotboll och känner mig en aning stressad över allt som jag behöver hinna göra innan tåget till berlin går imorgon kl 14.09-
  antagligen kommer jag hinna med allt jag vill göra men jag är en mästare på att stressa upp mig och ha alldeles för lite tid kvar. och när tåget väl gått så har det gått. jag kan inte sluta säga att jag ska till berlin. det ska bli så himla skönt att få komma tillbaka till världens mittpunk, till drömmarnas och möjligheternas stad och framförallt min favvostad alla kategorier. ett + är att jag hinner träffa emilie några timmar i malmö också innan natttåget går.

igår hade jag en väldigt trevlig kväll med vin och elevrådssnack på kontoret med tre favoritelevrådsbrudar. vi snackade gamla minnen, framtiden, skitsnack och allt sånt där som hör till. jag är otroligt pepp på detta elevrådsår och speciellt att vara föreningsaktiv. vi hade en trevlig middag sen och vi blev fulla och snackade relationer.


dags att jobba klart nu kerstin!!!
ses vi inte i berlin så ses vi på valborg!!

tjarå!

lägesrapport

jag har nu varit i skolan i 14 timmar. känns sådär. men nu är det bara en och en halv timme kvar.
då säger louise, "vi kommer knappast bli klara till 12"
känns sådär...


tjarå

tidningsdagen

idag är motivationen om möjligt ännu lägre. vi har tidningsdag och sitter alltså därför här i skolan och skriver massa för att sedan sätta ihop allting till en tidning. låter ju kul kan man tycka men det är inte riktigt så jag känner just nu. jag håller på att skriva en debattartikel om att jag inte tycker att man ska förbjuda tobaksförsäljning i livsmedelsaffärer.
ganska kul men inte direkt ett ämne som jag brinner för. det är fint väder och helst av allt vill jag bara åka ner och sätta mig på bryggan med en glass i handen. dock är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till berlin vilket inte känns helt fel måste jag säga.

nej, nu blir det till att skriva färdigt. förhoppningsvis är det ingen som kommer läsa den så att jag bara kan skriva ihop något kasst.


tjarå

saker på G

peppen är inte riktigt där den borde vara just nu. den borde vara att plugga matte men den drar sig ju mycket hellre till att ligga på en gräsmatta, röka ciggisar och lyssna på Kylies WOW (mstrkrft remix) som verkligen är min favvolåt alla kategorier just nu.
(råkade trycka i någon knapp så nu blev allt väldigt lutande, men det är ju lite mysigt)
denna vecka är verkligen hur mycket som helst. jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allting. mina dagar är planerade till max och mitt största bekymmer just nu är när jag ska hinna åka och hämta ut mitt nya pass på polisstationen. det verkar inte riktigt finnas någon tid för det men det är verkligen en sådan sak som bara måste hinnas med. känns ju lite dumt att åka till berlin utan pass. känns ju inte riktigt som om dom kommer släppa in mig i landet utan det och det vore ju endast tråkigt.
men pepp iallafall det snart är fredag och att jag på lördagmorgon kommer befinna mig i berlin. känns inte helt fel. vår i berlin är väl kanske det bästa som finns kan jag tänka mig.

behöver lite cash till new york resan också.men det där löser sig. det handlar bara om att jag måste lära mig att hålla i pengar. jag funderar på att låta maj bli en månad utan några inköp. och då menar jag inte inköp i form av skiv-biljetter, alkohol, fika, nödvändiga saker och så. eller kanske bara en gräns på att jag inte får göra av med mer än 1000 spänn under maj. det borde jag verkligen klara! yes, nu blir det en sådan gräns. det är ju trots allt roligare att göra av med pengar i typ berlin och new york än att köpa en sketen t-shirt på hm.

nu är det två timmar matte c som gäller. PEPP, not!


tjarå

dream team deluxe

saluhallen i fredags var riktigt fetter! en bättre utekväll helt enkelt. allt satt ganska fint och jag var där med bra människor som tillsammans med mig dansade så att svetten rann. precis så det ska vara. modem maxade på som vanligt och var självklart grymma som vanligt. dom andra dansgolven kan jag inte säga nått om eftersom jag aldrig hängde där. jag gillar tillställningar som känns väldigt elevråd (som valborg förra året, och i fredags) elevrådarna var i baren, dj-båset och dansgolvet. helt enkelt överallt.

det var endel skumma typer där också. eller egentligen är dom kanske inte så skumma. men jag tycker det eftersom när jag är ute och dansar med mina vänner vill jag just dansa med mina vänner och ingenting annat. jag uppskattar alltså inte snubbar som vill dansa med mig eller prata med mig på dansgolvet. det som är okej är om det folk som vill dansa och som just vill dansa och ingenting annat. det är okej och kan vara ganska kul. men jag har verkligen ingen lust att diskutera mitt örhänge eller dansa intimt med någon svettig, ful snubbe som inte dansar så bra.


jag och emilie peppar till max inför våran dj-debut på nästa modem. den 9 maj är datumet som ingen av er får missa. det kommer bli fest på lilla dansgolvet BIG TIME!!

och så en liten bildvisning av dreamteam

image66
elin, matilda och emilie

image67
jag

image68
emilie

image69
matilda, emilie och gustav

image70
sara med pojkvän och vän

image71
jag och emilie

image72
tjarå!

känn pepp

om du frågar mig vart peppen ligger just nu är den helt klart på imorgon kväll. det kommer bli fest utan dess like och självklart kommer jag stå i mitten av dansgolvet och dans tills svetten rinner. och då tänker jag dansa lite till.


tjarå

AJ i köpenhamn

okej, vem följer med till köpenhamn för att se på AJ? någon vem som helst men jag måste se honom live! men kändiskärlek är inte längre en liten gullig kändiskärlek. nej nu är jag dödsallvarlig!!!!



tjar¨å

kerstin + aj = sant

okej, jag är kär. på riktigt. jag har sagt länge att AJ är mannen i mitt liv. men efter igår vet jag att så är fallet. vilken man! det finns ingen som han och när våra ögon möttes och han log visste jag att det kommer vara vi för alltid! då kanske ni frågar er när det egentligen kommer ske. det svaret har jag också. den 29 maj. då kommer AJ hit till sverige och sthlm för att ge en solokonsert. självklart kommer jag vara där och sen blir vi tillsammans efter det och lever ett lyckligt liv ihop. kruxet är bara det att det är 20 års gräns. men det är ingenting som kommer kunna stoppa mig nu. jag SKA dit.hur mycket jag än behöver offra. om jag så måste ligga med hela vaktlaget så gör jag det. för vad spelar det för roll när jag ändå kommer få mannen i mitt liv sen?

konserten dårå. backstreet boys igår var bland det bästa jag någonsin sett. helt seriöst så är det verkligen bland de bästa konserterna jag verkligen varit på. dom bjöd på en makalös show. låtvalet var helt perfekt (eller okej, dom hade kunnat få spela another sunday afternon och fler låtar från förra skivan) kläderna tog sig bara mer och mer och i slutet var dom grymt snygga och howie växte i mina ögon när han kom in i världens snyggaste tröja som jag skulle kunna dö för. att just adidas sponsrade gjorde ju inte saken sämre. 
förbandet emd var ett skämt och george basuka eller vad han hette borde ha gått hem för länge sen. ingenting som han gjorde var okej. det är definitivt inte okej att visa sina magrutor för alla snygga svenska tjejer. någon gräns måste det ju få finnas tycker ju jag. 
alla ni som inte var där missade verkligen något stort.

denna vecka är peppen med stort P. igår backstreet, idag ledig, imorn sthlm, torsdag la fleur på saluhallen, fredag dreamteam på saluhallen. kan det bli bättre? tror knappt det. eller om jag hade haft lite pengar hade det ju blivit roligare måste jag ju säga!

bilder på mina älsklingspojkar kommer snart


tjarå! 

inte okej!

jag dog lite gran nyss. och inte på ett glädjande sätt. såg att emd eller vad dom heter ska vara förband åt backstreet boys imorn. seriöst kommer jag nog ha dött innan grabbarna går upp på scen. vilken idoit kom på att ha dom som förband? när sverige har så mycket bra musik så väljer man dom!! vad hände med gamla goda tider och caramell och sånt.
   menmen, det spelar ingen roll eftersom jag och aj ändå kommer bli tillsammans imorn. så jag kan stå ut med dom några minuter när jag vet att resten av mitt liv kommer jag leva sida vid sida med aj.


tjarå

elevråd, since 1902

då var det över. elevriksdagen 2008 och även den sista elevriksdagen ever. i framtiden blir det årsmöte. det var väl ungefär det lamaste årsmöte jag någonsin varit på men vad gör det när man blir invald i styrelsen för sveriges elevråds centralorganisation - SECO. känns mycket bra. dom som känner mig vet ju att elevråd är ungefär 60% av mitt liv så det är ju schysst att nu sitta med som suppleant för styrelsen för hela alltet. och om marc är den ständiga tvåan så är jag den ständiga suppleanten.
  om jag är bitter? nej inte alls. jag har kommit på att suppleant rollen egentligen är den bästa. man får vara med om allt och bidra med exakt lika mycket och ha lika mycket inflytande som vem som helst i styrelsen. och med tanke på att det nästan aldrig är alla ledamöter där så spelar det verkligen ingen roll. om något går snett är ju inte direkt jag den första personen folk kommer skylla på.

annars var det en trevlig helg med många bra människor. jag är pepp på det mesta nu för tiden och uppsalas elevråd is the shit även om de regionala samarbetena inte borde existera enligt några på den utsträckning som vårt gör. bryr jag mig? knappast.

idag ska mitt rum bli klart så blir det fest sen


12 dagar till berlin

tjarå!

nu drar jag

jag är trött, trött, trött vilket är bra eftersom jag måste upp typ halv sex imorn. samling kvart i sju känns sådär- men vad gör man inte för SECO:s årsmöte! jag är pepp iallafall och det är ju bra. även om jag kommer missa allt roligast i världen här hemma i uppsala så funkar det med lidingö också.
jag har varit jätteduktig med träningen denna vecka. det ska fortsättas i samma veva under våren. det är ganska kul med alla som är förvånade över hur mycket jag tränar. för för i tiden tränade jag ju hur mycket som helst så det är egentligen inte konstigt. bara det att dom senaste två åren har det inte varit så mycket men det blir det ändring på nu!

håll tummarna för mig på lördag också!


tjarå!

bra dag

just nu är jag sådär alldeles, alldeles jätteglad! ett visst samtal idag gjorde allting sådär bra det bara kan vara ibland. jag kan inte riktigt säga än, egentligen kan jag nog det. men det känns bäst att vänta tills det är helt klart med allting. men så länge kan jag gå omkring med mitt jätteflin.
tänkte fira det hela med friskis och svettis och en god rostemacka med jordgubbssylt efter det. 

tiden går verkligen überfort. i helgen är det elevriksdagen och sen är det bara två veckor kvar tillsjag drar till berlin. och som jag längtar. jag vill alltid åka till berlin! jag och mamma kommer bara ha såååå roligt på stadens technoklubbar!


tjarå!

om att flytta hemifrån

igår snackade jag och några brudar i min klass om det här med att flytta hemifrån, när man ska göra det, pengar, nudlar, bekvämlighet och sånt där. jag är helt säker på att jag kommer flytta hemifrån så fort jag bara tagit studenten. tänkte nog stanna tills dess men sen är inte jag den som tänker på hemma. för även om det är godare mat, folk som lagar mat, mer bekvämligheter och allt det där så är det ju ändå en sådan enorm frihet att bo hemifrån. jag vet, för jag har testat på. och då lever jag hellre på mindre pengar i månaden än att behöva bo hemma. för gör man det inte på en gång så när ska man då göra det. visst, det funkar att bo ett,t vå år hemma men jag tänker på de barn som aldrig flyttar hemifrån. som är så nöjda med föräldrarnas bekvämlighet att dom stannar tills dom är trettio. hur nyttigt är det på en skala?
menmen, vi är alla olika och flyttar hemifrån olika. christoffer vill att jag flyttar tilbaka till gottsunda så kan någon vänlig skänka lite pengar till ett bra ändamål???? fast nej, jag tänkte ju ändå bo hemma tills jag tar studenten (fast det skulle ju inte vara tråkigt att flytta tillbaka till gottz!

snart ska jag iväg och simma. denna vecka ska bli en riktig träningsvecka har jag bestämt mig för. nu blir det simning och ikväll kanske friskis & svettis.
vi ska även få lyssna på en föreläsning av jonas hassen khemiri idag. det ska bli sjukt kul. när jag såg honom sist på regina var han alldeles underbar och jag antar att han tänker vara det idag också.


tjarå!


so good

senast jag skrev här i bloggen var det lite sorgset. idag är det bättre. på torsdags i jobbet (när jag verkligen var hur opepp som helst på att jobba) snackade jag ett tag med aleksandra. hon berättade typ bästa nyheten ever!! nu är det bara att hoppas att det verkligen blir så. då kommer mitt nästa år vara det bästa året i livet. för övrigt ska jag snart gå på promenad med henne. ska bli gött!

helgen som varit har varit bra. vi hade konfirmandläger på aspnäs så det blev full rulle big time. men sånt är bara kul när man har sånna dansmatte - och singstar glada konfirmander. jag måste förövrigt jobba på det här med dansmatta. har lite planer för en sån turnering i skolan. kan bli mycket bra! något som inte är jätteintressant är att jag har ätit sjukt mycket godis i helgen och just nu känns det som att min mun är värsta sockergrottan.
något som kanske är lite mer av allmänintresse är att det ser ganska lovande ut för oss att ha en onsdags kväll på orange med massa härlig musik av oss unga, lovande dj:s. förhoppninsvis blir det av och jag förväntar mig att se alla jag känner där!! annars blir jag fett besviken! 

och det känns fortfarande tungt att jag befinner mig på lidingö och elevriksdagen på fredag när blake miller gästar modem. det känns verkligen surt. jag och emilie snackade om det nyss. och då kändes det bara ännu surare. för om jag kunde gå dit vet jag att jag skulle ha en toppen-hel kväll utan dess like. men vad är väl ett modem med blake miller och do it när man kan sitta på en gymnasieskola på lidingö och snacka elevråd...


tjarå!

sorgens dag

jag måste säga att denna dag har inneburit två mycket sorgliga besked. det kanske egentligen mest hemska är att anders göthberg, medlem i mitt ungdomsfavoritband alla kategorier, broder daniel. han hoppade från en bro och lämnade fru och barn. det är bara hemskt!! det är trots bd. även om jag aldrig lyssnar på dom nu så är det ändå bd och anders. det känns liksom!

ett annat hemskt besked är att beata är uttagen till att få åka till svenska skolan i paris ett år. DET ÄR HEMSKT!!! av alla sökande så varför skulle just beata få den möjligheten! beata thor, min vapendragare och elevrådssjälsfrände. vår vice ordförande som verkligen visar vart skåpet ska stå. det är enbart hemskt och jag har väldigt svårt att glädja mig åt hennes skull. klart det är kul för henne att hon får åka men jag då!!! vem ska jag få fram alla grymma elevrådsideer med? det är verkligen beata jag gör allting med när det kommer till elevråd. men sånt är livet och nu ska jag gå och kolla på streetsmart


tjarå!

back again

det är nästan så att jag jublar! det går äntligen att logga in igen efter typ flera dagars nerstängdhet. och som alltid har det hänt sjukt mycket roliga saker i mitt liv. det blir ett för långt inlägg om jag ska skriva ner allting här men man skulle väl kunna säga att det går bra nu! i ordets rätta bemärkelse.
dock borde jag nu börja ta tag i lite skolarbete. vissa grejer på den fronten är helt enkelt inte okej. men sånt där löser sig alltid! annars blev jag intervjuad av valberedningen för SECO. får se om dom kommer välja mig eller inte som en av deras kandidater till styrelsen. annars ställer jag inte upp. efter att ha suttit i valberedningar själv är jag lite halvt emot att man ska rösta på ett annat förslag än valberedningen. speciellt när det verkar vara en väldigt bra valberedning som det verkar i detta fallet.

jag såg klart filmen "the green mile" idag. man skulle väl milt kunna säga att jag storgrät slutet igenom! det var nog bra att jag hade en styrelseutbildning att tänka på istället för att sitta där i klassrummet och gråta som om typ den jag älskar mest dör. men har ni inte sett den bör ni göra det väldigt snart!

jag läste en blogg för ett tag som där snubben skrev hur mycket han hatade folk som skrev om sina dagar och typ vad dom åt till frukost. då kände jag mig genast träffad och det kändes bra. jag tänkte ändå inte skriva en pk-blogg eller lägga ut dagens outfit eller några asroliga inlägg om samhället eller något annat. det är ju inte direkt så att jag tvingar folk att läsa min bloggi. den är ju, för att vara lite klyschig, egentligen bara till för mig och för att jag gillar att skriva ner vad jag har gjort i mitt liv (därav att jag har skrivit en sida dagbok varje dag sen september i sjuan). men det är väl bra för folk som vill stalka mig också. vill bara säga att jag ibland är en mästare på att stalka människor. jag hittar dom nästan varsomhelst! and I just love it!

tjarå!

RSS 2.0