BB and LiLo

jag är äntligen klar med min uppsats! det gör mig ungefär lika glad som att blondinbella ska börja blogga igen på söndag. jag förstår inte riktigt vad hon tänkte när hon började ha en bloggpaus. hallå, det finns vissa människor som hänger upp sitt liv på din blogg! (alltså, inte jag. blondinbella fajtas faktiskt med lindsay lohan om den totala uppmärksamheten från mig)

nu börjar peppen komma tillbaka!
uppsatsen är klar, matten känns okej (även fast den antagligen inte gör det)
vi firar halloween imorn iskolan
det är veronica maggio på lördag + halloweenfest
det är bara-vara-kerstin-dagar-som-enbart-innehåller-sova-äta-träna-läsa-kolla-film-och-fika-och-gå-promenader-och-inte-tänka-så-mycket-på-alla-de-saker-jag-gör-tusen-gånger-per-dag

och snart kommer new york resumén!


tjarå!

back in town

jag är hemma. känns sådär måste jag säga. inget fel på uppsala men new york är ju ändå några gånger vassare när det gäller det mesta. klart jag ska skriva om allt fantastiskt vi varit med om men fortfarande så hänger folkmordet i sovjet över mig som en stor sten.

men lindsay gjorde resan big time!




tjarå!

wowowoowo

jag åker verkligen till new york imorn!!! jag tror inte riktigt att jag förstår!!!

men kul ska det bli och jag har lovat att inte tänka en enda tanke på elevråd! good luck med det!


tjarå!

sovjet

jag är inte pepp på folkmordet i sovjet som jag håller på att skriva om. så kul är det ju inte med folkmord! mest är jag väl bara trött på att ha saker att göra i skolan. har ju typ aldrig haft det på hela gymnasiet så varför just nu när jag har bättre saker för mig?

bra musik + vetskapen om att jag åker till new york på torsdag får mig iallafall på bättre tankar. nu ska jag åka hem och fortsätta skrivningen där.


tjarå!

RSS 2.0