mina ögon faller isär och klockan är bara nio!

jag dör! helst av allt vill jag bara sova men sitter med två inlämningar över mig. kan ju säga att jag inte är särskillt pepp på det. och det jag verkligen inte kan förstå är människor som frivilligt lägger ner typ 6 år av sitt liv på att plugga efter gymnasiet när man inte ens behöver!
visst visst. man kanske vill bli läkare eller ingenjör eller nått annat sånt, men varför inte bara ha kul och må bra av livet istället? det satsar jag på!

antagligen kommer det väl sluta med att jag också skriver in mig på universitetet. men det förtränger jag just nu.


tjarå!

"låt barnen vara barn"

citatet från rubriken kommer från mig själv under gårdagens möte med operation dagsverke styrgrupen. och antagligen handlar det nog mest om mig själv. igår insåg jag att min barndom (alltså, den efter 10 år) mest har handlat om möten och papper. och inte så att jag klagar. jag gillar möten och papper. men på nått sätt är det kanske lite sorgligt att mina fritidsintressen sedan 11års varit just möten. det kanske inte är så typiskt för en 12-åring direkt, att sitta i budgetdiskussioner och peta i stadgar och sånt. menmen, vi är ju alla olika och tur är väl det? för hur skulle världen se ut om ingen gick på några möten egentligen?


annars kan jag säga att jag ibland ser mig som en normal människa. helgen kommer bli ganska normal med poesi, svettig dans och alkohol. precis så jag vill ha det!


tjarå!

linköping

just nu sitter jag i en lägenhet i linköping och väntar på att vi ska gå till ica och köpa mat. jag är hungrig och bakis från igår. jag och emma är i linköping och igår hängde vi med studenterna här. de hade nånslags overallsfest och jag insåg att studentlivet verkligen inte är något för mig. jag längtar inte alls efter att bli student. inte bara för att man har lite pengar och måste gå på lektioner, nej, studenter dansar fult också och lyssnar på dålig musik. och jag vet att man inte ska dra alla över en kant men just nu gör jag det. annars är linköping mysigt och jag har köpt en pälsmössa och högklackade skor.


tjarå!

X2000 in my heart!

vakna i uppsala, spendera dagen i jönköping och somna i stockholm.
 - varför nöja sig med en stad när man kan få tre?

livet är ju verkligen för kort för att bara, liksom, va på en plats vid ett tillfälle
antingen är det bästa att vara på många ställen vid ett tillfälle eller vid ett ställe vid många tilfällen. det bästa blir när man blandar lite.


tjarå!

dagens samhälle..

jag blir lite ledsen. ledsen på folks fördommar.
jag har under kvällen kollat runt lite på sthlms olika klubbar. för jag och sara ska antagligen ta en sväng runt om i sthlm i helgen. och jag är ju en sån där brud som nästan enbart gillar elektro, techno och till viss del house (alltså eftersom jag är så sjukt insatt i denna musik lyssnar jag såklart på undergrenar till dessa genrer men klubbkollarna skriver allt som E, T eller H)
men, det finns ett problem i mitt liv. och det är att jag varken är 20 eller 23 år.
   nej, och då finns det inte otroligt många ställen att gå till (detta är ett problem som finns runt om i hela sverige, förekommer knappt i berlin).
   och det är här folks fördommar kommer in. för, det finns ju typ nästan ingen 18årsklubb som spelar E, T eller H. nej, alla klubbarrangörer tror tydligen att vi lyssnar på pop, rock eller indie! vem fan lyssnar på detta 2008? (jag vet, ganska många, men kom igen och väx upp!) (det är inte kul att dansa till bd när man är ute eller det är inte nostalgiskt att sätta på håkan, funkar på hemmafest men inte ute liksom, eller vilket annat pop eller indieband som helst, är inte så insatt så jag vet inte vad dom heter)
   menmen, det är väl bara inse att jag får vänta på min tur. det är ju trots allt bara ett och ett halv år kvar tills jag fyller 20. då blir det lite bättre iallafall. men tills dess får det bli orange, kolingsborg ibland (fast där spelade dom iofs indie sist jag var där) och POP!!!!


tjarå!

högstadiekids m.m

min lillasyster har precis, lite lätt förtvivlat, berättat om deras stormöte med elevrådet på hennes skola (hon går ju i mina fotspår och blivit elevrådsordförande)
men det gick inte så bra eftersom hon går på en högstadieskola. och som ni kanske vet är ju högstadiekids ganska jobbiga.
  jag kom och tänka på min egen högstadietid. den var bra, tyckte jag då och kan väl på ett sätt fortfarande tycka. men alltså, det var ju inte bra. alla var ju bara små och jobbiga och folk hade dålig humor och tråkiga intressen. för jag menar. nu när jag går sista året på gymnasiet är ju allt så himla mycket bättre! folk är ju mogna liksom. och festar på people och knullar med fula människor. det är ju mycket bättre än att skrika på ett elevrådsmöte..

ville med detta bara skriva att jag är otroligt mogen som inte festar på people eller ligger med fula människor. jag menar, jag gör ju det hela med klass. festar på kontoret (där man slipper träffa alla jobbiga kids) på people och ligger med fulla människor (för folk blir ju automatiskt snyggare på fyllan..).

ett problem jag har är nog att jag inte alltid är jättetydlig med när jag är ironisk och inte, men det borde gå att öva upp!


tjarå

mitt underbara liv


en grej kan jag konstatera om mig själv.
- jag lever ett otroligt bra liv!
verkligen sant. jag älskar mitt liv och gör i princip bara roliga saker hela tiden.

jag tänkte bevisa detta genom att lite snabbt berätta om min helg, den senaste alltså.
under fredagen hängde jag i skolan för det mesta. det var elevråd och religion b bland andra (mina två favoritämnen) jag hängde lite på hemköp med berto och hjälpte han med en provinspelning.
på kvällen åkte jag hem till carra på middag och förfest. jag var där med mina underbara vänner och hade lite av the time of my life.
  vi åkte sedan in till stan och orange där det var mash up och jag och min allra bästa vän matilda dansade oss svettiga till rye rye (som verkligen är världens coolaste tjej) jag och matilda hade kul resten av natten och på lördagen jobbade jag. jag älskar att jobba i kök och det var precis det jag gjorde i lördags i östervåla. jobbade i ett kök där.

carra
carra


kicki och fia


jag


emilie


rye rye

efter att jag hade jobbat åkte jag till sthlm och, tanken var att jag skulle gå på rye rye med berto. men jag + bertos andra vänner kom inte in så jag följde med dom till kollingsborg istället. där hängde jag med människor jag aldrig träffat men som var helt underbara! (tack sofia, sophie, marta, lucy och my för en underbar kväll)
  i söndags var det operation dagsverke styrgruppsmöte. och jag älskar ju operation dagsverke oc

h vi hade en jättebra möte. sen åkte jag hem och åt födelsedagsmiddag eftersom att min syster malin fyllde 20.
  asbra helg helt enkelt och asbra liv.


my, sofia, marta, sophie


marta, sophie, lucy och jag


tjarå!

50 km/h

jag har fortfarande träningvärk i benen efter cyklingen till staionen i lördags. kan verka som om jag är svag. det är jag inte, det vara bara det att jag cyklade på 3 min, det brukar ta 10 min så ni förstår hur snabbt jag cyklade!


tjarå!

ytlighet och sekter

jag sitter och väntar på att min lektion ska börja. religion = askul! jag vet inte om jag skrivit det men jag har iallafall bestämt mig för att bli sektexpert när jag blir stor. jag älskar verkligen sekter! det bästa fenomenet som finns!

jag har nyss hjälpt berto att filma på hemköp. eller mest skrivit namnlappar och varit ett moraliskt stöd. hoppas det går bra nu när jag lämnat honom för religionen. men det gör det säkert!
i onsdags gick vi runt 6 timmar på stan för att leta efter snygga studenter, man blir ganska ytlig efter ett tag måste jag säga.

nu ska vi fika innan vi sätter igång och ikväll blir det rye rye och mash up! SOFT!!!!!


tjarå!

det jag inte nämnde om helgen

glömde skriva att popaganda var bland det bästa den här månaden. sebastien tellier i all ära (ja, han var jättesnygg och jättebra!)  men alltså, teddybears sthlm. jag tror inte riktigt jag innan hade insett hur mycket jag faktiskt älskar deras musik. men det gör jag verkligen. om jag fick bestämma vem som skulle vinna grammis varje år skulle jag år ut och år in ge pris för bästa band, bästa liveband, bästa låtskrivare, bästa allting till teddybears. bättre svenskt band får man leta efter alltså!

mannen i mitt liv var där också, soft! mindre soft att jag aldrig såg honom. men livet går ju vidare ändå. som idag då jag ska träffa lukas som jag inte träffat på evigheter och så ska jag sälja en restaurangchans. (okej, jag säljer inför vår new york resa, köp av mig, asbra grej).


tjarå!

söndag.

igår hade jag en bra dag.
vi planerade new york-resan. det är inte långt kvar nu! typ 5 veckor. jag är peppad till max och det kommer bli alldeles jättebra. men jag saknar berlin jättemycket nu och måste planera in en resa dit med. (men just nu befinner jag mig i en ekonomisk kris och måste fixa det först innan jag börjar resa allt för mycket)
jag höll även en dj-workshop igår ihop med sofia. det gick bra. det är lite krångligt ibland att förklara allt man måste tänka på som dj. men ändå kul. vi har iallafall storslagna planer med sister uppsala. känns soft!

kvällen spenderade jag med att städa mitt rum samtidigt som jag dansade runt i höga guldklackar till shebang. och jag måste erkänna att dom inte alls är sådär bra som jag minns som. romeo var lite nostalgi känsla att höra men allt annat var  bara skit. egentligen är jag inte jätteförvånad..


tjarå!

RSS 2.0