All I do is party

just nu mår jag sådär underbart man bara kan göra en "dagen efter". jag är inte jättebakis och har precis avnjutit lite chicken nuggets och min underabara gurksallad + lite hemmagjort bubbelvatten på det. nu känner jag mig oerhörd nöjd med det mesta. jag har även sovit länge. det känns med bra. så jag är utvilad för att kunna ta denna dag i mina armar.
   igår var en väldigt trevlig kväll. det var modem och jag och emilie vände lite plattor (eller, vi vände inte så många, spela låter mycket coolare, kanske har något med att det förknippas med vinyl vilket är lite snyggare och coolare än cd:s) det gick bra om man bortser från utrustningen som var ganska sämst. vissa låtar gick inte att quea, feadern funkade inte och knapparna var sega. men det gick ändå bra och kul var det. förutom att både jag och emilie höll på att dö av trötthet. men det livades upp med en mosbricka på vägen hem.


idag ska jag ut och springa, städa mitt rum och hänga med mina bästisar matilda och alle och snacka skit.



tjarå!


pengar

det här med utbetalningar har jag märkt är svårare än vad man tror. det tar alltid en så lång tid  med allting. egentligen skulle det vara gött att få pengar i handen direkt när man gjort nånting. men i dagens samhälle där allt ska redovisas och skattas på och allt annat det säkert måste göras går inte riktigt det. och egentligen är det nog bra. allt skulle säkert vara om möjligt ännu svårare i slutet. men det gäller bara att sitta glad och vänta på sina pengar.

nu är toan målat för första gången, sen blire andra gången imorn. nu drar jag till sthlm!

tjarå!

HK - händiga kerstin

jag är så sjukt händig! (nästan som en man, eftersom tjejer är så otroligt oteckniska, eeeh) jag har iallafall börjat med toaletten. den ska målas om jag få en liten uppfräshning. sen har jag även installerat en ny datorrskärm. (inte för att det var jättesvårt men jag känner mig ändå duktig).
jag håller även på att planera mina olika outfits för arvika. temat är spex deluxe. och idag var jag och shoppade lite passande saker på rean. så nu kan inget gå fel alltså!

nu ska jag fortsätta med toan


tjarå! 

känn pepp!

idag har jag gjort följande, kollat på TV, städat ett förråd, ätit buffe med pappa, vart på apoteket och lämnat tillbaka gammal medicin, plockat jordgubbar och handlat. nu ska jag repa med emilie och sen hänga med alle med flera. fin avslutning på en ganska rolig dag. (låter kanske in asrolig men det var den faktiskt)
just nu ligger peppen på fredag då jag och emilie för andra gången intar platsen bakom dj-båset på lilla dansgolvet på modem. det är bara för er alla att dyka upp så lovar jag och empan att bjuda på en makalös show.


annara tror jag också att det börjar gå utför för mina och alle smeknamn. nu är det inte alle och kerran längre utan slampan och din gamla slampa. jag vet inte ritkigt vilket jag föredrar...

bara en vecka och en dag kvar till arvika nu.
F-E-S-T!!!


tjarå!

midsommar

idag är det midsommar och jag har precis satt upp ett partytält i trädgården. känner mig redo inför arvika nu! (med att sätta upp partytältet alltså) 
snart ska jag städa också. askul! för alla som inte vet det så älskar jag att städa. det är lite av mitt favoritjobb. och detta är inget skämt!
efter det ska jag stå och sälja korv på midsommarfirandet i parken. även det är trevlig sysselsättning eftersom jag älskar korv! det är kanske världens godaste maträtt? korv med bröd alltså! vilken grej!

annars är jag med om roliga och spårade och galna kvällar ganska ofta nowadays. känns bra. senast i onsdag på people. det blev gratis sprit hela kvällen och det är ju inte något jag tackar nej till. då kan jag faktiskt tänka mig att dansa till dålig musik och sitta på kontoret och äta en biff som knappt går att äta på grund av dess gummi konsistens. gratis är gott! glöm inte det!


tjarå!

allvarligt talat!

okej, ta detta som ett hot! (eller kanske inte hot, det låter lite för allvarligt)
men alla ni bloggerskor (ja, det är bara brudar) som vill ha fler läsare och därför går in på min blogg och skriver en liten söt kommentar för att tro att jag ska gå in på eran blogg så att ni kan få ashög statistik och bli lika populära som blondinbella. men snälla, gör inte det! jag kommer ändå inte gå in på eran blogg och ni kommer aldrig bli lika stora som blondinbella. jag älskar hennes blogg men inte era, okej?


annars har dagen varit fin. vårt arvika tält klarar mycket har vi märkt men inte spöregn. känns lite surt. det är bara att hoppas på en solig festival (inträffar det någonsin). jag har fått komplimanger för mina skor idag av personalen på monki och köpt mina två första plagg på typ 2 månader.
nu ska jag åka och simma några längder


tjarå

perfekt start av ett perfekt sommarlov

starten på mitt sommarlov har varit kanon jag har i princip bara gjort roliga saker så jag ska inte klaga nånstans. igår var en väldigt bra dag måste jag säga. en riktig sån där sommarlovsdag som är sådär totalt underbar! eller, vissa grejer med dagen var inte helt okej. som mitt tillstånd på morgonen och mitt på dagen. men det gick över och jag hängde med matilda, alle, olivia och lukas. 
vi satte oss i gräset och åt mat. det var i princip det vi gjorde. när vi var mätta och belåtna åkte jag, matilda och alle hem till mig och satte upp tältet till arvika. vi hade sedan mys där och middag med kebabpizza och pizzabröd. himla trevligt. men jag var trött och stupade i sägn. 
går man och lägger sig åtta på morgonen mår man inte tipptopp dagen efter, min lärdom från helgen. men fint är det att åka hem när solen står på himelen. 

idag ska jag ha en riktig fixdag. jag ska beta av min långa lista med saker jag måste göra. tänkte gå ut och springa lite också. verkar som att det blir okej väder så då måste man ju passa på.


tjarå

veckans tredje i-landsproblem

okej, det är inte möjligt! här kommer veckans tredje i-landsproblem. jag checkade nyss in spelschemat till arvika. torsdagen kommer bli en av de stressigaste dagarna i mitt liv. typ ALLT jag vill se ligger då. och lite saker krockar till och med. tur att inget krockar med robyn, det hade jag inte klarat. men nu kommer den stora frågan. ska jag ska håkan eller ÖFA? (iochförsig hinner jag nog se först lite håkan, sen hela ÖFA, och sen slutet av håkan) men jag tänkte ju se hela håkan som en nostalgisk grej och låtsas som om jag vore 15 igen. men n sprack ju det eftersom jag verkligen måste se ÖFA eftersom dom ungefär är det bästa i konst/teater/show/younameit väg. menmen, det där löser sig nog. 
nu ska jag verkligen gå och lägga mig!


tjarå! 

veckans andra i-landsproblem

jag har precis kommit hem från småland där jag firat två av mina kusiners studenter. det var trevligt men nu är jag trött. och jag är sådär trött att jag inte riktigt orkar gå och lägga mig. det är också ett sjukt stort i-landsproblem, att vara tröttis och ha typ två meter till en varm och skön säng men ändå inte orka gå och lägga sig. i sånna här stunder känner jag att jag måste ta tag i mitt liv.



tjarå!

dagens i-landsproblem

jag har precis skickat ett litet argt mail till blondinbella. just nu har jag ingenting att göra och tänkte att jag kunde roa mig med att läsa igenom alla hennes gamla inlägg. men går det? nej självklart inte eftersom dom har gjort så att hela "menyngrejen" åker ner så att man inte kan klicka på det som är längst ner. så sjukt irriterande. och eftersom jag är en väldigt snäll flicka så talade jag om detta för henne. så förhoppningvis blir det lite ändring av det hela inom en snar framtid så att jag och alla andra av sveriges befolkning kan få läsa hennes tidiga inlägg.
jag känner vilket meningsfyllt liv jag lever!!


tjarå!

klar!!

jag har precis gjort mitt sista prov för den här årskursen. nu är tvåan avslutat (bara lek och själva avslutningen kvar). känns så himla bra!! trean kommer gå fort och sen är det "leva livet" som gäller. och trean kommer nog bli ganska kul. nästan bara roliga ämnen och elevrådet kommer förhoppningsvis att bli grymt!

tjarå!

"jag är alldeles för brat för det här"

jag har haft många fina dagar den senaste veckan. med andra ord, mitt liv är ganska fint mest hela tiden. det känns som att det är sommarlov fast jag har tre dagar kvar varav ett prov imorn som jag inte har pluggat något till. förhopnningsvis går det bra. annars är jag pepp på alla avtackningar och studenfiranden som jag ska på i veckan. känns lite konstigt att det finns folk som inte tagit studenten än. men snart så är alla utgågna. förutom jag. men ett år går fort!!

ett år går fort och det betyder att det egentligen var sjukt länge sen vi gick ut nian. eller egentligen inte, två år. men det känns som en evighet. speciellt när jag träffade emil carlson på statiol på studendagen. han och aleks planerar tydligen en återträff. skulle vara sjukt kul! gamla klassen var trots allt inte så tokig. ett skönt gäng alltså! men vi får se om emil är för brat för det hela. han var tydligen för brat för att äta korv på statiol, även fast han åt två stycken!?!?

hoppas för övrigt på att det blir berlin i höst med amy, sofia och emilie. skulle sitta fint!
berlin sitter alltid fint.


tjarå!

slut tjej va!

just nu sitter jag i skolan. jag vet inte riktigt varför. jag har inga lektioner och skolan är helt död. men det är ganska skönt att sitta här. skönt att få lite elevrådsgrejer gjort som måste göras. snart ska jag åka och göra en synundersökning. tänkte mig att att börja övningsköra i sommar.
   igår blev jag, kanske inte för första gånge, arg på blondinbella. jag älskar ju hennes blogg och läser den flera gånger per dag. men igår skrev hon om hur mycket hon hatade dj:s och att det var världens mest patetiska jobb. synd att hon inte vet hur många timmar som krävs i repan för att få till en grym mix. men man ska kanske inte kräva för mycket av någon som inte kan ett dugg om musik.


helgen har varit rolig. i fredags var det talangkampen på musikens hus och gustav och eriks grej vann. himla duktiga var dom! och alla andra. ett sjukt bra arrangemang som vi lätt ska föra vidare nästa år. för er som inte vet så är talangkampen en kamp mellan rosendal, celsius, katte och skrapan. det var första året i år och det är TTF på min skola som annordnat det. gött!

Det blev efterfest på bj sen med hanna, karin och saher + annat trevligt folk. vi fuldansade bredvid alla dödsseriösa brudar och konstiga killar (eller ska vi säga män).


i lördags var det autobahn på orange. himla trevligt. lite lite folk kanske och jag var dödstrött, men annars en himla trevlig kväll. efter i lördags har jag bara gått runt och varit sjukt trött hela tiden och inte orkat gå på nånting. men snart är sommarlovet här och jag har inte alls mycket inplanerat så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. kan inte bli bättre alltså!



tjarå


RSS 2.0