mitt hektiska liv

min vecka har varit maxat måste jag säga. jag har gjort saker 24/7 och det börjar kännas av nu. men jag ska inte klaga, det är ju ändå bättre att göra saker än att bara ligga hemma på sofflocket (även om det skulle vara otroligt skönt just nu) jag ska nog åka hem till min säng ganska snart. måste bara bli klart med utkastet jag håller på med. sen är allt skolarbete slut för den här årskursen. eller ett prov i matte, men det får jag göra muntligt så det är ganska lugnt. muntliga prov är kanske det bästa som någonsin hänt skolvärlden.

en liten resumé om veckan som gått.
i måndags körde jag stenhårt på kepsen bakofram. jag kände att det var helt rätt och jag ska fortsätta med den outfitten. efter ett trevligt förkrök hos kicki och fanny åkte vi till orange för att dansa på mirjas och emilies skiva. sjukt kul kväll även fast jag var tröttare än tröttast och blev arg när jag skulle åka hem och upptäckte att någon hade snott min cykelkorg

i tisdags var jag hemma tror jag. minns inte så bra men tror det blev en lugn kväll för min del.
i onsdags dj:ade "welcome to the good life"crew på en skiva på orange. kanske den mest ovärda kvällen genom tiderna. det var seriöst max 25 pers på skivan och alla hade dragit vid halv 12. när jag och emilie äntligen trodde att vi kunde få dra hem eftersom det typ bara var vi och personalen kvar kom ett gäng aspackade amerikanare som var wild and crazy på dansgolvet. en kul syn. konstig kväll men helt okej.
igår dj:ade jag själv för första gången. det gick jättebra och var jättekul. fast det är roligare när emilie är med. grym skiva med massa dansande människor. lite surt att jag var tvungen att dra hem för att sova vid 12. hade ju matteprov i morse som jag bara var tvungen att få G på- känns ändå ganska lovande kan jag säga såhär efteråt.

nu väntas det sista fixet för min del innan talangkampen, köp av ny cykelkorg, middag med brudarna, talangkamp, häng med elevrådskidsen, fest fest FEST!!!!

tjarå!

lite saker om mitt liv

jag måste lära mig det här med effektiv arbetstid. tanken var att jag skulle ha räknat massa matte nu så att jag visste vad jag behövde hjälp med när lektionen väl började. har jag gjort det? såklart inte. jag har ägnat mig åt en sak som tar upp kanske 20% av all min vakna tid vilket faktiskt blir ganska mycket. det är att maila som jag tänker på. jag har typ tusen olika mailadresser som måste kollas hela tiden eftersom folk mailar mig och jag dom hela tiden. men det är kul. jag gillar ju det. men det är lite jobbigt när det drar ner skolarbetet.

elevråd är en annan grej som kanske tar upp 40% av all min vakna tid (inser själv att dessa siffror intre riktigt är realistisiak men nästan). i helgen var det styrelsemöte med sveriges elevråd. himla trevligt! det var mitt första möte med dom och det gick väldigt bra. vi är en grym styrelse som kommer ta organisationen till nya, högre höjder.

vi kollade på schlagern såklart och konstaterade att sverige måste va som SECO är i förhållande till LSU, vi måste stå utanför hela organisationen och klaga på allt dåligt dom gör. för helt seriöst, det är ju inte en tävling om musik längre utan vem som har mest pengar eller visar mest av antingen sina bröst eller sitt könsorgan eller både och. det är ju bara att se på kvalitén på låtarna. det är ju seriöst inte mycket som är bra. det var ett fint statement av sverige att ha björn som poängspratare. visa lite att vi i sverige inte skickar vår snyggaste hallåa (alla ser ju ändå ut som gamla horor).


tjarå!

bal ikväll!

ikväll är det heidenstamsskolans bal som gäller. egentligen vet jag inte varför vi gör det här men jag antar att det är pengarna. jag har iallafall nyss bränt ut lite vals och bugglåtar. det är ju alltid lite spexigt. hoppas dom blir nöjda. efter det drar vi till orange och dj la fleur. känner på mig att det kommer vara kö när vi kommer där vid 1-tiden. annars borde jag nog ta det lite lugnt med tanke på att det är styrelsemöte med sveriges elevråd hela helgen. måste vara pigg på det!

annars verkar pengar rulla in som dom ska. (det går bra nu)


tjarå

Sing Halleluja

bloggen är tillbaka med ny fräch design, iallafall när jag ska skriva inlägg. jag är inte precis men nästan hemkommen från lite träning på friskis & svettis. känns bra. jag ska ju verkligen ta tag i träningen nu va!

igår gick bra måste jag säga. det är allt lite svårt att spela musik som man i vanliga fall inte alls kör och så. det går itne så bra att taktmixa ihop låtarna vidare snyggt. kan bero också på att jag och emilie är väldigt frächa på marknaden när det kommer till dj:ning. men värd kväll och kul att träffa hugo också. jag har massa dåliga hiphoplåtar på hjärnan men dom försvinner väl tids nog dom också.

jag måste bara skriva om bartenders och vakter på pubar i sthlm.inte för att vi besökte exakt alla som fanns men dom vi var på i lördags hade så sjukt trevlig personal. det får man ju i princip aldrig vara med om i uppsala. här är ju alla tjuriga. förutom orange kanske, jag gillar folket där bara mer och mer. men det är ingen pub å andra sidan.


nu borde jag gå och duscha så att jag kan få sova nångång. det är ju inte direkt så att sömn har varit det mesta jag har varit med om den gär veckan.

jag bjuder på en bild från igår innan jag lämnar datorn och stänger av iTunes där Low med Flo Rida ft. T-pain går på repeat.



tjarå!

svammel

jag är ganska trött så jag borde åka hem och sova lite. det är sannerligen ett hårt liv jag lever. men nu är skolan slut för idag och jag har kanske tre till lektioner den här veckan så det är ju inte överdrivet mycket. vi flyttdae fram volleyboll turneringen också så det är chill. känns som jag mest kommer skriva ett ganska svamligt inlägg. men kom ikväll på SP3A's skiva ikväll på orange. jag och emilie står bakom skivspelarna så det kommer att bli grymt!

tjarå!

"jag hänger i sthlm varannan helg"

stämmer kanske inte riktigt men jag måste säga att ibland känns det som att jag alltid traskar på söders gator. det var länge sedan jag hängde i själva centrum men på söder kan man se mig ganska ofta. jag var där i helgen och hade roligt roligt.
jag, emilie, mirja, julia och hedvig svängde klackarna i taket på kolingsborg i lördags. riktigt bra och när dom körde flex alltså. det var verkligen ett moment. jag tror aldrig jag har dansat till den på riktigt. bara när jag själv stått bakom skivspelarna eller typ hemma på mitt rum, men aldrig ute. och den är verkligen bra. kanske den bästa låten som någonsin gjorts.
det blev mycket dans och jag träffade på kristoffer och camy. att träffa camy igen var sjukt kul. när såg man henne senast liksom, två år sen eller?
förutom att någon körde en grab and run med mirjas mobil så var det verkligen en sjukt värd kväll. Dj mehdi var bra också, men snubben innan var ändå lite bättre.

igår hade jag fullt upp också. styrgruppsmöte med operation dagsverke och sen ÖFA kollektivets vårkonsert med cicci. den var riktigt bra, som alltid när ÖFA gör något. igår kväll var det även skiva igen så det var bara att pallra sig till BJ sliten som jag var. men vad gör det när man har emilie vid sin sida. grymt bra kväll alltså! men dj:n borde börja tänka över sina låtval. sommartider med gyllene tider är aldrig okej på ett dansgolv. ALDRIG OKEJ!!!!


tjarå!


fredagskväll

klockan är snart halv elva en fredagskväll och jag sitter hemma och skriver på min projektrapport för elevrådskursen. känns kanske inte som det roligaste man kan sysselsätta sig med en fredagskväll men jag måste få den gjort. tur är väl då att jag är så himla opepp och seg och lat för att orka hitta på något vettigt en fredagskväll. men alla dom här studentskivorna vänder veckodagarna lite upp och ner. denna helg blir mer lördag söndag som är dom stora dagarna än fredag och lördag. okej, det kanske inte är helt crazy men man orkar ju inte hur mycket som helst. är nog fortfarande slut efter onsdagens skvia. blev nog lite för mycket helt enkelt. men det är ju också kul.

annars så ska jag börja med GI-metoden. Mest bara för att stötta pappa som ska göra det. och sen har jag aldrig följt en diet förr (om man bortser från godis och chips med dipp dieten jag typ levde på förra sommaren). får se hur mycket jag kommer klara av den. det får tiden utse. men jag kommer nog inte kunna följa den slaviskt eftersom jag inte äter ägg, bönor, sallad, soppa och allt annat som man verkar stoppa sig hela tiden när man kör på GI.

min hjärna säger bara "skriv klart skriv klart så jag får gå och läggga mig och vakna upp, åka till sthlm och dansa till dj mehdi"

tjarå

för dom ska ta studenten

nu är det bara lite sömn som saknas. jag börjar må hyfsat bra nu. det är annat från hur jag mådde imorse. det är inte okej att typ vakna full och dra och skriva nationella prov. men vad gör man inte för festen som jag brukar säga, för er som missat det var det journalisternas skiva igår och galet kul. det roligaste var väl typ att jag tappade hela min kläning och flashade hela brösten, men det bjuder jag på. kanske borde bli ett nytt partytrick? mer bilder och så kommer, även från smiparnas skiva. finns många fina bilder från de olika eventen.

nu ska jag åka hem och städa och äta lite nyttig mat. lite misslyckat att jag idag under min hälsovecka ätit asmycket godis. så jag får kompensera det lite ikväll. tro mig, jag låter bara såhär den här veckan- nästa vecka är det brieost, massa ljus pasta, rostebröd, godis och chips igen. så ni kan vara väldigt lugna!


tjarå!

KLAR!!

nu är rummet klart! eller nästan iallafall. det är bara tavlorna som ska upp och nya lampor i taket- men annars är allt klart. och det känns otroligt bra, ett halvår senare liksom. så nu är alla välkomna hem till mig på fika när ni vill. vill ni sova här är det också okej. ma kan lätt sova typ tio pers i mitt rum nu så efterfesten är säkrad för all framtid (eller all tid som jag bor kvar här)



tjarå!

pengar rullar in som dom ska

mitt rum är nästan klart nu. förhoppningsvis hinner jag städa upp innan dagens pass på friskis och svettis. denna vecka ska bli en nyttig och hälsovecka. jag har sånna ibland. mest bara för att kunna vräka på i onyttigheter dom andra veckorna. men att träna är kul, är det någon som vill starta ett typ korpen basketlag tillsammans med mig? jag vet att båda sarorna är på och säkert många fler!

för övrigt har emilie bränt jättebra skivor som jag lyssnar på repeat på nu. vi ska även dj:a på en skolbal nästa vecka. får se hur det gå. antingen kan man se det som att vi sänker oss lite när vi spelar för niorna på heidenstam. men samtidigt är det inte ofta man kan tjäna så mycket pengar på bara en kväll. 2500 sitter ju faktiskt inte helt fel...


nu blir det danger och städning''



tjarå!

Le Mener

och nu är den gjort. min och emilies dj-debut. modem i fredags och det gick verkligen jättebra. vi blev lite nervösa men efteråt var vi hur nöjda som helst. hoppas alla som dansade också var det! vi fick många fina komplimanger och jag ser verkligen fram emot att få köra igen. nu vet vi vad vi behöver tänka på tills nästa gång och så.
  för alla er som missade oss i fredags kommer snart nya tillfällen. på tisdag nästa vecka spelar vi på en skiva (i fyra timmar!!! kommer bli svettigt). sen är det onsdagsklubben "welcome to the good life" med mig och emilie, amy och sofia. det kommer bli grymt!


igår var det flogstataken och reggae fest. lite svårdansat men kul.

nu är jag trött och sliten och ska snart hoppa ner i min nybäddade säng och nästan helt städade rum.

men först en liten bildserie från i fredags


image75¨
gustav och jag

image76
Le Mener

image77
Le Mener

image78
Le Mener

image79
Le Mener


Tjarå!


okej, lyssna nu!

image74

okej, det finns ingen anledning för er att inte komma när jag och emilie gör vår premiärspelning på modem på fredag.

allt ni behöver veta är:
Vad: Uppsalas bästa klubb
När: fredag den 9 maj kl 22-03 (vi spelar runt halv tolv till halv ett)
Vart: Orange
Kostar: 60:-
Ålder: 18
Hur: ta på dig dansskorna och glitterlinnet och sväng klackarna i taket. det blir gratis drink och mixcd till dom som kommer först.


tjarå!

streetbloggad

image73
när jag var i berlin blev jag streetbloggad av en snubbe som kom från canada men hade bott i sverige lite. att dömma av bilden måste jag fixa det här med hållningen och hitta en lite bättre pose

gå in på www.streetclash.blogspot.com för mer sköna pics

berlin och valborg

okej, här kommer den. som alla väntat på I guess. kanske inte men här kommer den ändå. resumén över berlin.
det hela började med att vi kom dit en tidig lördagsmorgon efter en natt på nattåg. vi möttes av våren och vädret kunde faktiskt inte vara bättre. vi åkte hem till familjen wittes och blev bjudna på frukost. resten av dagen  hängde vi med hedvig och gick runt i gamla fina östberlin.
vi hann med lite trödelmark (loppis) innan jag och hedvig gjorde oss fina och åkte in till prenzlauer berg där vi mötte upp nina. vi köpte 2 flaskor vin (ett var rättvisemärkt), 3 små flaskor champagne och en alkoläsk för sammanlagt 100:- ganska schysst med andra ord.
kvällen blev ganska spårad med kön till panorama bar, snabbis på maria am ostbahnhof och slutligen weekend. schysst att komma in på klubben klockan 4 och dansa mellan 4 och 6.

resten av tiden blev mycket vandrande genom valda delar av gamla östberlin, god mat, häng med Wittes, Tina Gudrun oc Hedvig som vi hängde med större delen av helgen. Mycket trevligt. Det var bra att vara där med mami som snackar tyska. vilket är mitt mål now-a-days att lära mig tyska.
jag orkar inte skriva mer men det var verkligen en grym resa. jag älskar berlin och längtar tills i sommar då jag får återse den fina staden igen.


och så valborg. en liten resumé av den också. vi började med champagnefrukost/lunch i ekonomikum med massa trevligt folk. det var fint väder och allt var bara sådär allmänt bra det bara kan vara ibland. jag, sara, gustav och erik hade elevrådslunch och jag träffade christoffer för första gången på evigheter och hängde med sam och såklart med alle och matilda. livet var underbart och sen grillade vi hemmma hos matilda. kvällen blev lite sådär men ändå ganska värd den också. en kanon valborg är slutsatsen iallafall.


snart, efter 4 timmar hål, är det dags för matte c i 2 timmar innan jag träffar emma för peppning inför smiparnas  skiva som jag ser fram emot.

tjarå!

konst

tiden räcker inte riktigt till för att skriva en fin berättelse om min helg i berlin. men den kommer. likaså en redovisning för valborg och mycket annat som kan vara kul att läsa. iallafall kul att skriva om. istället för att skriva det drar jag istället till den kungliga huvudstaden för att checka in den sista dagen av den pågående andy warhol-utställningen som just nu visas på moderna. bra planerat att inte ha sett den tidigare eftersom jag har sjukt mycket att hinna med idag. men vad gör man inte för andy som jag brukar säga.


tjarå

RSS 2.0