det går bra nu

jepp, det gör det. allt går bra nu för det gör det alltid för mig.
igår var kul. jag, matilda, emilie, lukas och christoffer söp till det hos oss.
jag blev jättefull men det var fest!
allting blir bättre så.
nu ska jag inte vara den som är den men det kan bli bättre
imorn åker jag till sthlm och träffar vänner för livet.
dom är bra och det ska bli skönt att få prata strunt med er.
speciellt emelie, var long time ago sen sist liksom!
det är dumt med människor som bor alldeles för långt bort.
för skåne är faktiskt alldeles för långt bort!
men närmare om jag flyttar till hamburg...

nu ska jag skriva klart för troligt iallafall så jag kan åka och träffa agnes
och äta mat! mucho hungrig faktiskt.

tjarå!

and so it is..

det är verklgen sånt här som får mig att må dåligt.
att inse att vissa saker inte finns längre som om det aldrig hade existerat.
men det gäller väl att face the true. eller nått sånt..
jag har ont i ryggen och vi fick en utskällning av dennis på engelskan nyss
skolkatalogen är här och det är alltid lika spännande att se alla förväntansfulla elever
jag var också förväntansfull, men jag fick min igår. så hypen hann lägga sig
julia och hedvig kommer till mig imorn och det ska bli väldigt trevligt.
ni är sånna jag mår bra ha!
annars känner jag att jag måste ha ett girltalk med aleks!
(aleks, vi måste ha girltalk!!!!)
för övrigt funderar jag på att flytta till hamburg om ett år
får se hur det blir med det men det skulle vara kul!
måste nog gå och prata med syon nu.
japps, men ha det så bra alla bloggläsare!

teater kalas

det är 10 minuter kvar tills de sista deadlinen på årets journalistdagar. och stämningen börjar bli lätt kaotisk. menigar som "vi hinner aldrig" och "det här kommer aldrig gå". men det är roligt. jag har inte nån del av layouten så jag känner mig fortfarande ganska lugn. men jag är en ganska lugn människa. satte nyss den sista ingressen.

nyss satt jag och pratade med en kille i min klass om nödvändigheten med bilddagboken och facebook och liknande saker på internet. jag var tydligen den första som hade kommit med bra argument till varför jag använder bilddagboken och facebook, eftersom det i princip är dom två communitys jag använder. för övrigt är det alltid kul att prata med människor man inte alls brukar prata med. sånt är oftast väldigt givande då man ofta får en ny syn på saker och ting. okej, nu är det bara 4 minuter kvar och jag ska hjälpa till med det sista

men innan jag slutar skriva här vill jag göra lite reklam för en teater mina vänner ellen och maj ska sätta upp nu i höst. det är jag som fotat och christoffer som gjort affischen. måste säga att jag är väldigt nöjd med tanke på att det är min första affisch jag någonsin gjort.

image35

teater kalas ger I väntan på Wilson
se den!

det här med skolan

har precis räknat ut att jag kommer att läsa sammanlagt 2 dagar i skolan i vinter. därför känner jag starkt att jag borde göra nånting åt min studiosituation. visst, det är chillerill att inte ha så mycket men samtidigt känner jag att liiite mer tid än två dar i veckan jag kan lägga på skolarbete.
jaja, det där blir bra.

attract imorn. och jag är jävligt förväntansfull. gillar ju sånna grejer och tror att det kan bli hur kul som helst!

nu ska jag städa.

tjarå>!

snyggiz

jag har alldeles för lätt för att då och då hamna på facebook och bli alldeles fast. nyss har jag suttit och kollat igenom en randoms brud alla bilder bara för att hon har en snygg kompis.

födelsedagsfika med emilie


tjarå

gottz, kebab och the fine finest!

nu har jag bott över en vecka i mitt nya hem på banstolen och jag trivs hur bra som helst! jag var lite skeptisk innan om hur jag skulle trivas och så men det finns inte många fel där alltså. att bo med chrisse funkar bra, bättre, bäst och lägenheten är perfekt och avståndet till allt var inte så jobbigt som jag först trodde. skolan ligger ju mycket närmare och det är mycket skönare väg till skolan nu för tiden. nackdelen är bara den att man inte kommer förbi stan lika mycket. men det är ändå skönt måste jag säga. kan ha något att göra med att vi har typ 43899284 skoluppgifter och prov och inlämningar och annat skoj i skolan- nyss hade vi stort religionsprov och vi har ny minglat lite med olika religösa människor.

inflyttningsfesten i lördags var rolig. mycket roligt folk och jag trivdes brabra. frukosten blev uppäten men det är sånt som hör till. det var dans och allt var bara sådär bra som det ibland är. aleks är som alltid bäst och vi är the fine finest! no mess with us liksom!

veckan som kommer ser lovande ut.
coachning, kebabpizza med aleks och christoffer, konfirmander, ku, fotografera ellen och maj till deras teater, fika med susanne och amanda, kanske örsa och så attract på lördag. det ska bli kul. elevrådsgrejer är kul.
funderar på att söka till svenska skolan i hamburg till trean. skulle vara kul. det är inte berlin men det funkar!

nu ska jag handla mat! den tar slut snabbare än vad man tror!


image34

the fine finest



tjarå!

banstolen

yes, min nya adress. för nu är flytten klar.
så välkommen hem till kerstin och christoffer i gottsunda!
vi kan bjuda på mat om vi har någon sådan eller kanske en öl.
på lördag ska vi ha min inflyttninsfest. men jag vill bara ha coola människor så vet du med dig redan nu att du inte uppfyller dom kraven behöver du inte ens tänka på att lägga ner tid på att ringa och fråga om du är bjuden. för det är du inte.
men är du cool, kom! ta med dig en schysst platta så dansar vi hela natten!

mitt rum är stort och ganska fint. jag gillar det iallafall. och jag gillar att gå från oss till skolan. det är en fin väg som jag mår bra av. jag funderar på att aldrig ta bussen eller cykla till skolan. men det kommer bli så att jag tillslut hamnar på cykeln eller bussen, mest på grund av tidsbrist antar jag. jag gillar ju sånt med. men det var länge sen jag gick en längre sträcka sådär, jag har ju inte gått till skolan på flera år nu känns det som.

igår var jag även på fotbollsmatch.
hammarby - helsingborg.
min familj, sven-bernard och typ 15 till hejade på helsingborg, resten på hammarby.
det var helt okej.
men jag förstår inte riktigt grejen.
klacken kastar ner massa saker på linjedomaren som känner sig hotat
domarna överlägger om dom ska avrbyta matchen eller inte
då börjar klacken skrika "fotbollsmördare"
min tanke då var bara; vem är det egentligen som är fotbollsmördare.
för trots allt skulle det här aldrig hänt om bara klacken hade hållit sig i skinnet och inte kastat snus, dosor, mynt, smällare och annat på linjedomaren.
men det är väl svårt att förstå för vissa.
helsingborg vann iallafall med 2-0
kändes bra för vår del



tjarå!


basketlycka

nu är jag alldeles lycklig och upprymd! jag kommer precis hem från fyrisfjädern och mina basketkillars första match för den här säsongen. och innan jag åkte dit var mitt humör inte på topp och jag var ganska grinig mot killarna. matchen började också så. dom gjorde inte många rätt och det andra laget var klart bättre. men jag taggade till dom och jag vet inte vad som hände men dom två sistsa kvartarna ägde dom planen. dom blev 2 huvuden längre än det andra laget och satte poäng efter poäng. dom dribblade upp bollen utan att bry som om försvararna. christoffer och kalle var överallt och fixade hur många bollar som helst. vi förlorade med 28-18. men det är inte poängen utan att dom spelade hur bra som helst och verkligen hade roligt! 
efter matchen blev jag aspepp och tycker nu att det ska bli hur kul som helst att ha dom i ett år till. 

vi har städdag här hemma så jag ska sätta igång med det. rolli rolli liksom! 
eller nått såntt.

ikväll blir det disco som aldrig förr!
peppen!


tjarå!

mamma på facebook...

idag är jag hesen men det är chillerill. eller alltså inte så. lite kanske.. kul att byta röst sådär för en dag. men det skulle ju vara nice om hostan gick över iallafall! (jag antar att det är den som är boven till varför min hals låter som den gör) för övrigt, varför kan man inte köpa mirakelmedicinen jag och sam köpte i london här i svergie? den hjälpte mot alla mina problem den veckan! och min mamma har skaffat facebook. jag tycker faktiskt inte om det. jag gillar inte grejen med att ens föräldrar är med i samma saker som en själv och får se alla fula fyllebilder och sånt.. och det kan jag ju inte ens styra självpå facebook vad andra lägger upp för bilder och sånt. och nu får mami se allt! kul, verkligen! menmen, jag flyttar ju ändå på söndag..

annars kom jag precis hem från uppsala baskets hemmapremiär i basketligan. var där med basketutbildningen. uppsala förlorade vilket alltid är tråkigt. bättre lycka nästa gång liksom! men peppen på rullstolsbasket blev iallafall enorm! och grejen är att om jag inte hade opererats för mina andningsproblem så hade jag kunnat vara med i dam-landslaget i rullstolsbasket. men det ska nog gå ändå.. eller kanske först att jag måste lära mig Aspela rullstolsbasket.. men det kommer (alltså, nu tröck jag på nån knapp så att allting blev enormt. får hoppas det inte blir så när jag lägger upp inlägget. men det visar sig)

annars är jag lite hemligt kär i knut och hade i natt världens bästa dröm. min drömgud måste ha snälla veckan mot mig den här veckan för jag drömmer fantastiska drömmar hela tiden!

disco på lördag!

tjarå!


sthlm, sophus och pluggi

jag vet inte riktigt hur okej det är. men jag är fast. and I love it! 90-talet! vilken uppfinning! denna musik! denna klädsel! dessa människor! just love it! men musiken är verkligen det som gör det. kan säga att det min ipod har spelat den senaste veckan är allt från backstreet boys till spice girls till hanson och andra sköna 90-talare. och grejen är ju den att jag faktiskt tycker att det är bra. men det är väl bra att jag hittat min grej liksom!

annars har helgen varit bra med mycket blandad. jag var ju i sthlm onsdag-fredag och det var bra. jag träffade hugo, julia, paulina och berto. mycket trevligt att se er alla! annars var fredagen lite av en höjdare just för att det var en sån där meningslöskväll som jag kommer minnas och skratta åt när jag blir äldre och sitter med mina barnbarn. då kommer jag berätta om när jag, aleks och matilda satt i ett sophus och drack gin och hade girlynight. för att sedan dra runt och vara töntiga och först inte våga ringa våra ex så att aleks fick göra det och sedan komma på hur tönktigt det var och att vi visst vågade ringa alla och sedan ringde. kvällen avslutades hemma hos ola och vi var alla fulla och glada och trötta.

annars har det blivit en hel del tjejmiddagar också. sånt är trevligt! jag gillar er tjejer och det blev mycket skratt till det ena och det andra. även massa poesi har jag hunnit med i helgen. både poetry slam och eMil jensen. och han är ju lite kär i. vilken man alltså! vilken man! bättre än bäst! 

nu återstår massa veckor av plugg, plugg, plugg och lite mera plugg. pepp? nja knappast. men vad gör man inte för skolan liksom!  hoppas din vecka blir roligare än min!


image29
paulina utanför sitt jobb


image31
the gang på kattis och venus födelsedagsmiddag


image32
 
jag och anna

image33

jag i fredgas.



tjarå!

RSS 2.0