baby baby

idag känner jag mig snygg är partypepp. jag älskar sånna här dagar! jag har varit hemma hela dagen och taggat. för vadå kan man ju undra!? ja, egentligen undrar jag det också. nått festligt blir det alltid. fezt @ cleo antagligen. hon har fyllt 18 nu. jag och aleks är snygga så det blir nog bra. 

idag pratade jag och viktor om framtiden och familj och sånt. och jag har alltid velat ha familj och sånt och leva lyckliga svensson livet i en schysst villa i någon schysst stad i detta schyssta land sverige. men när jag tänkte efter lite mer kom jag fram till att jag nog inte kommer ha det så. jag kommer nog inte ha svensson familjen trots allt. det finns många anledningar som är ganska uppenbara när man vet om dom. men det gör ingen. eller det finns en. fast vi var ganska fulla när jag sa det men om det borde ha gått in. det är trots allt en ganska stor sak!

nej, nu är det kladdkaka och idol som gäller som förfest. sen ska vi festa som om att det vore 1999!

tjarå! 

estocolmo

snart bär det av till sthlm., det ska bli kul och skönt. jag känner som att jag har semester och är på äventyr när  jag är i stockholm. det är lite som frihetens stad, sthlm. och jag ska träffa bra vänner som jag träffar allt för sällan. jag vill lyssna på bsb med julia och prata skit med hugo. och det kommer antagligen bli så också. sen hem för lite fezt och sånt.



tjarå


helgen som gått..

helgen som gått har varit den mest opartyhelgen på länge. men inget fel på det. jag och sam läste manus i fredagskväll. det gick bra. han är duktig. och snart kan till och med jag hela pjäsen utantill. då blir det lite som  att gå på konsert, sitta och prata med i pjäsen. kanske inte lika uppskattat som att sjunga med i en låt på en konsert. menmen..

annars har helgen ägnads åt basket. jag har gått grundkursen i coachning och dömning. så nu är jag en utbildad basketcoach och basketdomare. det är kul och det var första gången på mer än ett år som jag spelade basket tillsammans med andra som kan spela basket. och det var helt underbart! jag tror inte riktigt jag har förstått hur mycket jag faktiskt saknar det! men det gör jag verkligen. jag skulle vilja börja igen om det var med ett lag som typ tränar en gång i veckan och inte spelar några matcher. kanske kan starta ett sådant lag..
men peppen blev iallafall att börja spela rullstolsbasket. verkar grymt kul och uppsalasrullstolslag ska bjuda in mig på en av deras träningar. så det är bara att säga till ifall ni vill testa att spela rullstolsbasket!

nackdelen med att inte ha några lektioner; astråkigt nu när alla gått på induviduella val och jag bara väntar på att någon ska sluta så att jag kan träffa någon innan jag åker hem och läser alla de miljoner böcker vi har att göra just nu. och ja, jag kan åka hem på engång. men efter en helg då jag typ inte träffat någon skulle det vara nice med lite umgänge..

annars flyttar jag om cirkus två veckor in till christoffer och justin är fett underskattad!


tjarå!


skadad

okej, TV-intervjun gick bra. var dock förkyld och mina ögon och min näsa rann som bara den. och då är det ju extra kul att se glad ut in i en kamera med solen i ögonen. mums! ehe, men vad gör man inte för konsten som sagt. ikväll har jag bakat kaka men brännde mig ganska ordentligt på plåten. så nu gör det ont ganska mycket. men som sagt, vad gör man inte för kakan! Sam kommer snart hit och vi ska avnjuta någon sevärd film. ska bli trevligt och skönt med lugn hemmakväll!

annars väntar jag på beslu från mina föräldrar om dom tänker skicka iväg mig till christoffer. håller alla tummarna för att det ska gå vägen. jag vill verkligen! då är ni alltid bjudna på fezt!it is gonna be like untz untz untz!!


basketcoachutbilning annars ihelgen. blir säkert kul! hoppas jag känner nån bara! men det visar sig alltid!
basket är kul!


tjarå!

varför unga tjejer mår dåligt

det är frågan jag snart framför en TV kamera ska svara på. TV4 uppland ringde och ville prata med elevrådetsordöfrande och klart jag ställer upp! så ja, nu ska jag svara på varför unga tjejer mår dåligt. själv mår jag inte särskild dåligt men det är väl kanske tur att jag har vänner som gör? men det går nog bra. får gå dit och skylla allt på samhället eller nått sånt..

återkommer senare om hur det gick och när det sänds.


tjarå! 

peppen igen!

igår kväll var verkligen ingen bra kväll. jag hade lite småångest av allt.  först efter det som hände i helgen, fast det var inte så mycket ångest men jag täntke på det mycket, sen ville jag inte vara elevrådsordförande längre för det kändes som att rektorn bara motarbetar oss. sen ville jag inte vara basketcoach och bävade inför idag då jag skulle ha mina basketkillar. men idag gick allting över som tur var. jag pratade med rektorn som sa att han hade skrivit fel i sitt mail och att allt löste sig på det bästa sättet. och innan träningen fick jag ett jättebra mail av en basketmamma som var jättepeppande. och helgengrejen löste sig med att jag åkte hem till aleks och kollade på idol och planerade en shopping dag. så nu är allting frid och fröjd igen i mitt liv! känns bra känns bra måste jag säga! lite mindre pepp är väl att jag börjar bli sjuk och ska vara på en basketutbilning hela helgen och känner typ ingen där. men annars är det lurre. bra med en chillerill helg! har ändå massa skolarbete att göra så jag ska nog fylla upp mina lediga stunder!

annars börjar jag bli lite allt för insnöad på 90-talsmusiken.

tjarå!

is this it?

nej nu tror jag faktiskt inte jag orkar längre
men vi får se hur handelskraftig jag blir
förhoppninsvis säger jag
men det är inget man kan veta i förväg...

Hi my name is bob

ibland undrar jag varför det alltid blir såhär? varför det blev just såhär för mig och om jag verkligen gör rätt. dom kanske har rätt? ibland undrar jag. ibland kan jag tycka att jag gör allt för dig och alltid förlåter. jag kanske borde sluta med det? men det är svårt när jag fortfarade älskar dig. och det kommer jag alltid göra.
du säger att jag kanske blev tillsammans med fel kille
kanske blev jag det
men det är inget jag ångrar och jag vill inte att du ångrar dina handlingar heller
men ibland kanske folk får rätt
men nu börjar jag lära mig att leva med allt skitsnack.
det gör inte lika ont längre att få höra saker. jag tror jag börjar bli lite imun mot det.
men ibland blir det så att får man höra en sak tillräckligt mycket börjar man tro på det
jag vill inte att det ska hända
för det är som du säger
"du och jag vet ju om verkligheten!"
men vad spelar det för roll när ingen annan gör det?
vi kan inte bara försvinna du och jag tillsammans.
men jag börjar bli imun mot det.
folk får snacka för det kommer folk alltid att göra
och jag kan ju bara nångång hoppas att folk växer upp
jag gör mitt bästa själv
men du ska veta att du fortfarande betyder och kommer alltid att göra det
jag kommer alltid vara din ryska städhora och aldrig lämna dig ensam
och allt jag sa igår var sant.
ingenting var fyllesnack men jag tror det är lika bra att ta det en gång till nyktert.
men nu vet du hur det ligger till iallafall
varför jag gjorde som jag gjorde.
allt blir bra allt blir bra
försöker jag intala mig själv..


tjarå

karta

fick en fråga om vart den här underbara second-hand affären ligger. skriver det här istället så får jag hoppas att du läser!
den ligger precis vid busshållplatsen svartbäckens vårdcentral. precis där, tyå 3 meter in mot husen så ligger den i en källarlokal. det är skyldat.
gå dit om du inte gjort det!


mina nya smeknamn i skolan är numera "elevrådet", "kerstin elevråd" eller "elevråds-kerstin" men det är kul jag gillar ju sånt där med elevråd. då kan det ju lika gärna ingå i mitt namn. precis som idolpersonerna blir kallade "idol-agnes" och "idol-måns" och alla andra TV-b-kändisar. skillnaden är väl bara det att elevrådet inte är nått på TV utan nått riktigt.  menmen, fezt imorn. riktig fest med riktiga människor som jag brukar säga.


tjarå!

matrialist javisst!

sweet alltså! jag hade precis ätit upp middagen när malin kom hem och sa att hon hade varit på en jättebra second-hand affär där vi bor. jag drog genast med henne tillbaka dit. och nu är min stor fråga varför! varför har jag inte varit där tidigare! den var ju bäst! inte utplockad eller nånting. tanten som ägde den var söötast i stan och jag har blivit en lila adidas heldräckt, en väska och en väska med tillhörande plånbok rikare! det är bara för bra för att vara sant! där ska jag bli stammis.

annars är vårat elevråd grymt!


tjarå!

och så kom hösten...

jag har aldrig haft en spunk eftersom jag aldrig har velat falla så långt ner i den alternativa comunitys-världen, men idag har jag däremot surfat runt på skunk på massa random människor och läst deras skunkdagböcker tills det att dom startade sin skunki som typ var år 2003. ibland undrar jag om jag borde göra nått mera värt av min tid. oftast blir svaret nej. jag kan ju få vara ung nångång liksom! tänker nog vara det ett tag. vara ung och inte känna några förpliktelser.. sånt är bra och jag känner att jag i tre års tid nu kännt nått slags över anvsar jag egentligen inte är tvungen och ta. jag måste nog lära mig att lita på andra människor och att dom faktiskt kan göra saker. men det är svårt när all erfarenhet säger det motsatta. men det är nya tider nu kerstin! glöm inte det.

det är kul, för det är många som läser min blogg men jag förstår inte riktigt varför. just nu känner jag mig inte spexig nånstans och det blir därav inga spexiga inlägg. men det kanske är kul att läsa om mina känslomässiga lägen också. jag vet ju inte, jag är ju inte er läsare..

nu ska jag iallafall hem och läsa voltaire och baka sega chokladrutor som har blivit lite av min specialitet.

tjarå

britt 75

kulturnatten blev iår en av dom mest kulturella dagar i mitt liv. jag och sam var på ett antal konst och fotoutställningar vilka många var bra. specielt den med dansbilder. den var jättebra med väldigt många vackra och konstnärliga bilder. kvällen blev bra, kände mig dock en aning för spexig i min nya neonrosa glansklänning. men vad för man inte? speciellt med tanken på att publiken på musikens hus var allt från 10åriga kids som inte vet hur man dansar till britt 75 till barnfamiljen som ville göra nått kul och annorlunda och klubbkids som var där för den bra musiken. för trots dålig stämning var det mycket bra musik av elin och vicky, housewives, slagsmålsklubben och familjen. jag hade det bra för att jag var med aleks, och lite emma. en annorlunda kulturnatt iallafall. när jag kom hem hittade jag hanna hammarbacken hemma hos mig vilket var väldigt trevligt.

igår var jag hemma och seg som aldrig förr. jag kände mig bakfull även fast jag inte hade fått i mig en droppe alkohol dagen innan. jag vill flytta hem till christoffer nu! jag vill bo i gottsunda och läsa böcker och lyssna på musik. och laga mat! jag ska bli en riktig hemmafru och föda chrisse.

jag tror att mina föräldrar tror att jag mår jättedåligt. dom uppträder så. det ör jobbigt. för jag mår inte dåligt, jag vill bara flytta hemifrån och åka tillbaka till berlin. det är inte att må dåligt - snarare att vara lite trött på tillvaron. menmen, det går framåt.

jag vill åka till sthlm och träffa människor och lyssna på bra musik, gå omkring, fotografera, gå till affärer man blir glad av, sätta sig på caféer som lyser på dagen och allt annat sånt som bara är bra, och jag mår inte dåligt bara för det!

image24

såhär spexi var jag i lördags, + discokulan!

musik

jävla piss helvettes väder det ska vara idag då! vad är grejen med regn egentligen? menmen, det gäller att hålla skenet uppe ändå! men det är tråkigt eftersom jag hade bokat in så mycket men nu har min motivation till att göra något kulturellt genast försvunnit. jag försöker peppa upp mig själv inför kvällen istället med mapei, elin och famljen. det kommer bli bra! bra musik får en ju alltid att må en smula bättre. men vem vet, det kanske blir strålande sol ikväll! inte för att jag alls tror det men man ska ju aldrig tappa hoppet... 

nej, nu blir det lite tårta och sen rycker jag upp mig!


tjarå!

back in the days

tiden går och ja, jag börjar känna förändringarna som jag sakta men säkert börja göra med mig själv. igår gick allt iochförsig bakåt och för första gången på ett halvår mådde jag på riktigt dåligt över det hela. mest för att alla var där och påminde mig om allt som en gång var. och jag älskar er med! teatern var bra fast jag förstod inte allt, som väntat kanske.. på lördag är det kulturnatten och jag har stora kulturella planer. det kommer bli bra. jag ska vara med aleks och emma och det är bra. igår träffade jag en gammal vän och pratade om livet. det är sånt som är bra och det ska jag göra oftare. den här dagen är meningslös men det är bra det med. imorn blir det pizza och öl med bästisen.

saker och ting börjar röra på sig nu och ändå vill jag att du blir en del av det.



tjarå!


allting blev plötsligt nytt.

jag hoppas verkligen det! att allting för en gång skull ska bli nytt och att vi inte längre faller tillbaka i gamla mönster. det har funkat det kan jag inte säga något om. men vi måste inse att den tiden är förbi. det kommer nya vägar nu och allt känns bra. ibland undrar jag ifall man inte ska må dåligt av sånt här. jag antar att man egentligen för att vara helt korrekt ska göra det. men eftersom jag är som våra kära emos och vågar vägra vara normal! HAHAHAHHA (alltså, kanske roligaste demon nånsin när vårt kära bryggan-emos-gäng tågade förbi utanför lions och demonstrerade "våga vägra vara normal")
jag mår bra och tänker fortsätta med det. jag känner att jag på något sätt har fått allt och lite mer av vad jag behöver. ensam är stark sa patrioterna, nu är jag ensam och stark. eller mer att väljer att vara ensam för att må bra av det. jag har insett att det inte längre är någon idé att låtsas gilla saker, att låtsas gilla människor, skor, kläder, musik, byggnader, platser, bilder, fester, alkohol, sex, relationer, vänner och allt sånt där som alla bara skaaaa gilla men egentligen inte gör det. jag har alltid gått en egen väg och nu börjar jag en ny. och där ingår inte du, du eller du. bara sånt jag faktiskt insett är bra. och det är inte mycket! men det som är bra är däremot jävligt bra. sluta låtsas helt enkelt. för det gör vi alla och lever på så sätt i nån slags låtsas värld som vi önskar vi levde i. men kanske dags att öppna ögonen nu?

och jag drömmer fortfarande tillbaka till tiden jag än gång trodde fanns. nu såhär efteråt har jag väl insett att det inte var så himla bra. men då visste jag att jag hade the time of my life och gillade allt. jag vill tillbaka och fortfarande ha en del av dig i mitt liv. jag har avsagt allt sånt. det är flera år sen nu. men det är inte förbjudet att drömma och jag kommer alltid drömma mig tillbaka till just den tiden, den platsen och dom människorna som betydde så mycket och fortfarande gör. inte på samma sätt. mer som ett minne som fortfarande finns och lever kvar och blir mer.



tjarå!

RSS 2.0