wowowoowow

en konversation mellan mig och mina lärare tony och anders idag:
T&A: du är inte stressad va?
Jag: jo lite
T&A: men det är inte bra, slappna av lite!
Jag: men det är föreningsfotografering idag, det är alltid lite kaotiskt
T&A: juste, glömde bort att det är du som måste styra hela skolan. det kan nog vara lite stressigt. du borde skriva ner allt du kan så att dom som kommer efter dig kommer ihåg att tänka på allt.

elevrådsarbete in my heart!!! <3<3<3


annars gillar jag just nu amy och sofia som ser till att jag får åka till popaganda. det blir sebastien tellier, teddybears sthlm, bob hund, ceasars och mycket mer! jag är peppad till max alltså! även om jag känner att en helg framför tv:n skulle sitta fint. men man är ju faktiskt bara ung en gång i livet så det gäller ju att passa på!

(kan även säga att föreningsfotograferingen gick hur bra som helst. vi har många softa föreningar på skolan nu som kommer göra detta år till ett grymt år!!!)

tjarå!

wooohooooo

jag är som alltid ganska pepp som har med livet och göra. och speciellt denna helg. jag känner på mig att den kommer bli alldeles perfekt! fest ikväll, sova hos julia förhoppningsvis, seco styrelsemöte, dja på privatfest/svartklubb på lördag kväll och dricka gratis öl. seco styrelsemöte på söndag igen. helt okej helg alltså! jag kommer nog vara ordentligt sliten bara på måndag men det är det helt klart värt! jag älskar slitna helger.

min syrra har kommit med i landslaget för flickor femton också. jag måste säga att jag tycker hon är väldigt duktig. men jag gillar henne mer för att hon har börjat engagera sig i elevrådet på hennes skola. just love my little sister. hoppas hgon väljer att gå i mina fotspår!

nu är det fest!


tjarå

working class hero

när jag kom hem från jobbet idag sa pappa att jag verkligen var en working class hero. känns kanske inte riktigt sant med tanke på att jag kom hem från typ min sjunde arbetsdag denna sommar. jag vill ju inte påstå att jag har slitit ut mig. men soft komplimang iallafall. jag sliter faktiskt ganska mycket där ute i harbo med att bona alla golv, det tar sitt lilla tag. men antagligen är också jag den enda artonåringen i hela sverige (kanske världen) som har som drömjobb att vara städare, och det är jag ju också! fast det ultimata drömjobbet är som städare på grand hotell i sthlm. det skulle inte vara helt fel alltså.

men tills dess får jag nöja mig med att bona golv i harbo och lyssna på broder daniel..


tjarå!

mitt liv just nu

nu sitter jag framför brasan i farfars stuga i vipperhult- det har regnat exakt hela dagen, och då menar jag exakt. men vad gör det när man kan bänka sig framför OS hela dagen? inte för att jag är den där sportmänniskan men kina - usa var riktigt bra. men jag vill hem nu!
saker jag är sugen på:

1: hänga med alle och matilda och snacka skit och snacka
2: bli full och dansa med emilie
3: hänga med sofia, amy och emilie hemma hos sofia och planera berlin
4: åka till repan och vända lite plattor
5: äta glass med emma

men detta är inte långt borta...


tjarå!

mitt liv sen sist

sommaren flyter på bra och den är snart slut. ganska tråkigt fast ändå ganska soft. jag är sugen på att börja mitt sista skolår för att sedan ta studenten. det ska bli gött!
sommaren hittills har varit hur bra som helst! i fredags var jag och matilda på pridefesten queer allstars i sthlm. otroligt roligt och man kan väl säga att vi var snyggast på stället. iallafall om du frågar mig. king edward och trashy goth hoe. det var en vacker sthlmsnatt också som vi fick uppleva också innan tåget gick hem vid halv sju tiden. det är sånna tillfällen jag älskar mitt liv! 
i lördags gifte sig tobbe och carro och jag, emma och elin jobbade på själva festen. otroligt roligt och stressigt! men precis så jag gillar det. jag älskar verkligen att jobba i kök har jag kommit på! det ska jag göra när jag blir stor. och att diska stor disk slår ju heller aldrig fel. 

nu ska jag packa klart inför sommarens sista resa. den blir till örebro och frizon och sen pålskog för släktfest för att sedan vila upp några dagar i vipperhult. låter gött iallafall!

här är lite bilder från i fredags.

matilda

jag 
jag


på tåget


matilda och bruden som hade goda godisar mellan brösten


vi träffade simon, himla trevligt alltså!

jag och matilda i sthlms natten


tjarå!


RSS 2.0