hot chick igen..

i det senaste blogginlägget från mig var ju tanken att jag skulle skriva lite om den feminism som jag tycker uffie använder sig av och den jag också använder mig av. alltså hot chick feminismen. det här med att jag är så jävla bra och alla andra är sämst men det behöver jag inte visa utan det räcker med att jag vet om att jag äger alla andra sen att alla andra tror att jag är på samma nivå som dom är en annan grej. jag tycker verkligen att det är jättebra. det här med "Yes I'm a like, Hot chick that you can't even touch" och "They call me uff, Yes I know but i ain't give them a fuck". jag blir glad av det och jag tycker alla borde tänka så för man mår så jävla mycket bättre då. alltså det här med att tänka att man är så sjukt mycket bättre än alla andra ger en verkligen grymt självförtroende. och det är feminism på det viset att alla tjejer skulle kunna må mycket bättre och lära sig att stå på sig mer med den taktiken och inse hur jävla hot chick man verkligen är, även fast kanske ingen vet det för alla är stora mongos liksom. det funkar asbra för mig. så länge man har distansen och inte lever ut det mot andra. för då skulle man bara vara jävligt dryg antagligen. men det funkar asbra att skratta åt andra i smyg...

men nu ska jag fika med aleks och sånt gillar jag
och fick nyss veta att emil jensen spelar imorn
real nice om jag får säga det själv.

tjarå!

glitter och hot chick

Sam har nyss gått och kommer snart tillbaka. Jag har gjort mitt bästa med att förvandla honom från en helt vanlig Sam till en party/disco/glamour-grabb. Och jag måste säga att jag ändå lyckades ganska bra. Du blev ju mer guld än nånsin tidigare :D Bakrund: Sam ska på Antons skiva som har tema guld. Så jag ställde upp som denna fina vän jag är och letade fram alla mina guldgrejer. Det är ju verkligen hur underbart som helst att jag inte är 18 så jag inte också hade kunnat dansa loss i någon guldig outfit och haft jävligt kul. Men jag är inte den som är bitter. Jag tycker det är så roligt att vara hemma och sy! (för det är faktiskt vad jag ska göra när jag har skrivit klart det här) I love my life! verkligen!

Nejdå! Allting är kanon! Idag hade vi skolkamp och vi kom trea av fyra möjliga. Det hade varit nice att vinna men jag måste säga att jag är lite rörd över denna skolanda jag kände idag. Jag kände verkligen att jag älskade alla på min skola och att huvudsaken är att vi har roligt tillsammans! HAHAH, yes, I love my school så att säga. Fast jag borde verkligen gå och göra alla de där grejerna som står på min "att-göra-lista" för idag.


din sång rörde mig verkligen
det var länge sen jag hörde något så fint.
varje ord var vackert
"en dag kommer hon bli president
en dag kommer hon att bli störst i världen
flickan med armarna"
...fast på engelska

biobiljetter och sommarlov

jag har, inte direkt nyss, men för ett tag sen kommit hem från dagens basketavslutning med mina basketpojkar. det var skönt med avslutning. jag behöver ett sommarlov ifrån er. men jag blir alltid så förvånad och överväldigad med glädje när det visar sig att flera föräldrar har köpt en tack-för-allt-present. sånt blir jag glad av. inte för att jag har fått en present utan för att det finns människor som är så godhjärtliga. sånt får mig att må bra och inse att det är värd att fortsätta coacha när man vet att det finns så bra föräldrar bakom en. fast det jag inte rikitgt kan förstå är att varenda present nödvändigtvis måste vara en biobiljett. jag hatar biobiljetter för jag går aldrig på bio. och jag vet att många nog skulle tycka att jag är lite knäpp men jag anser faktiskt att det är slöseri med tid att gå på bio. så bjud mig aldrig på bio och ge mig för guds skull inga biobiljetter. jag vet inte hur många jag har fått bara sen typ nyår.

och det är bara att konstatera- sommaren väntar runt hörnet. kanske inte om man ska tro vädret men om man får tro kalendern. det är sjukt att det är juni på fredag. vad hände med april? och vad hände med maj? dom bara försvann. och jag tycker ändå att det är lite tråkigt. men jag är inte den som klagar. det betyder bara att det är ännu mindre dagar kvar tills min och sams berlin resa. så jag klagar inte. och nedräkningen till arvika har också redan börjat. och nedräkningen till allt som kommer att förgylla mitt liv..
jag älskar verkligen det här!!!


tjarå!

hjärtklappning

haha, jag vill ringa alla jag känner fast egentligen är det väl inte värsta grejen. fast jo. för mig och för dig. det här kommer bli bättre än bäst!
Berlin ser så jävla lovande ut och idag köpte jag pch pedram arvikatåbiljetter.
det är bäst och jag ser nästan fram emot att ha mina basketpojkar nu. för just i detta tillfälle kan ingenting gå snett.
shit! jag måste ringa dig på en gång!!!


tjarå!


28 maj

jag verkligen älskar den här skoldagen
jag har nu suttit iskolan i 2 timmar och 20 minuter och det ända jag har gjort är att sitta vid min dator, spelat harpan och haft kanske världens sämsta film i bakrunden. vi har betygsnack men jag är typ sist av alla 40 elever. jag älskar verkligen det!! men jag ska inte klaga. det har slutat regna så det är schysst. madde åker tillbaka till göteborg och det är inte lika festligt. men hon kommer tillbaka vilket är tur...

det är roligt. jag står mitt i ett klassrum med sofia och pedram som går runt i panik för att dom är sist och inte hinner med bussen
jag cyklar...

besame mucho

"det sårar mig att se när folk behandlar dig illa"
det är jobbigt nu men det blit bättre!
det blir det alltid!
du fick mig att börja gråta av dina ord.
jag bryr mig fortfarande...

gamla människor och mat


jag älskar verkligen gamla människor. det finns så mycket i dom liksom. mycket historia och mycket kunskap och erfarenhet. jag tänkte verkligen på det idag när jag var och fixade kyrkfika åt christer och brita stendahl och deras bjudning i ärkebiskopsgården. det var bara massa oldies och alla var så söta och fina och roliga. men det jag tänkte mest på när jag var där var över all mat jag har börjat äta. det är helt sjukt. kanske att jag håller på att börja bli stor? jag åt liksom sån där ost man skär upp med kniv.. hela min familj kunde knappt tro sina öron och ögon. det låter kanske inte som värsta grejen men med tanke på min oerhörda kräsenhet när det gäller mat är det faktiskt värsta grejen. kanske att det här kommer sluta bra? fast grönsakerna känns fortfarande som något jag aldrig kommer att äta. men vem vet. :D haha, lycklig över småsaker.

annars var ella här igår och förgyllde min tid lite. härligt så att säga! vi chillade med chrisse, emilio, orkan, berra och alla andra spårade boyz. men det var latch. och emilie kom hem från göteborg igen och madde var inte längre försvunnen utan var med oss och allt kändes väldigt bra förutom att jag är sämst ibland. men jag gillar kanske inte läget så himla mycket faktiskt. men det där löser sig.

nu ska jag gå över och ge sam hans present. och sedan blir det fisk! jag älskar fisk. och jag lyssnar på the knife och nu är allt ganska bra och det är nize.


tjarå

bra kväll till slut..


efter en jävligt bitterdag igår fick jag iallafall en fin och bra kväll. eller, om man tar bort orosmolnen över att madde inte svarade när någon ringde henne. men vi fick tag på henne till slut och allt blev frid och fröjd. jag matilda och lukas åkte hem till emilio och träffade han och christoffer. sedan blev det parkhäng för hela slanten. HUM C är fint med mycket minnen. ingenting kommer få mig att glömma förra året. det var bland dom vackraste stunderna i mitt liv och det är ganska härligt att tänka tillbaka på dom. jag har kommit på att jag är väldigt bra på att ha ett avstånd till känslosamma saker som hänt och så. jag kan se tillbaka på saker med ett leende utan att för det behöva återfalla i något. det är härligt. och lukas var party igår. och kanske kvällens roligatse var när lukas berättade att hans mamma hade frågat lukas om han och jag var tillsammans nu. haha, hans syster var tvungen att komma in till lukas räddning och berätta att så inte alls var fallet. just friends liksom. men en sak som är väldigt dåligt med mig, eller egentligen kanske det inte är så dåligt (fast jo), är att så fort någon visar att den gillar mig lite blir jag skitskraj och vänder mig bort från den. jag kan bli helt osocial med personen och ibland kan det nog synas hur besvärad jag är. jag vill bara gilla människor. jag vill inte att folk ska gilla mig, på det sättet. I-landsproblem here we come ungefär...

nu ska jag städa huset och fixa med bilder. sen kanske en fikalicious med brudarna.
hoppas iallafall på en mer pepp dag idag än vad gårdagen var.


tjarå

diamonds are forever

det händer så mycket saker hela tiden måste jag säga. men det är nice. det bästa är att det känns som sommarlov fast det inte äns är det. vi gör verkligen ingenting i skolan. alla klagara hela tiden på hur mycket dom har att göra medan vi bara sitter här och rullar tummarna lite för att sedan få veta att alla lektioner resten av dagen är inställda. men det är lite drygt som idag. trött och bakis som jag är pallrar jag mig upp för att åka till skolan för att ändå få veta att någon jävel har ställt in våran lektion. då blir iallafall jag inte så värst glad. igår var en bra dag. jag blev vald till elevrådsordförande här på rosendal. och ja, jag känner mig ibland som största elevrådsnörden när typ den största dagen i mitt liv är när jag blir vald till ordförande för elevrådet på gymnasiet. men jag har ju faktiskt lovar elin evig trohet till uppsalas elevråd...

sam blev stor igår och fyllde 18. GRATTIS!! det firades med lite fest hemma hos honom. det var riktigt trevligt dels för att det var så många bra människor där, dels för att det var evigheter sen jag var på en hemmafest och dom festerna är alltid bätttre än alla andra fester enligt mig, dela för att christoffer var med. det är ju alltid lite festligt måste jag säga! resten av helgen känns också som en stor fest. eller, det är väl bara så att jag inbillar mig det för att jag verkligen vill ha stora fester hela helgen. men det kommer bli nice. det blir det alltd


image3 


det är på ett sätt lite dåligt att jag inte alltid har med mig en dator vart jag än går. för jag kommer alltid på massa smarta blogginlägg då jag inte är i närheten till en dator men nu känner jag mig ganska tom. kan bero på tillståndet. snart ska jag få tillbaka spanska nationellaprovet. kommer väl kanske inte bli en glad överraskning. men vem vet, det kanske har skett värsta undret.

nu när jag ändå skriva jag kan ju uppdatera min och sams europaresa i sommar. den kommer förövrigt bli grymgrymgrym!. först berlin i 6 dagar, sedan paris i 2 nätter och därefter london 2 eller 3 nätter. det kommer bli bättre än bäst och jag ser verkligen fram emot det.

no i dont belong here, and im free as a cop
cause my parents aint near, im unable to stop
yo not owned by one nation, im the child of the world
see i got frustrations, they about to be heard
see a trick that looks shiny, and all the guys getting horney
but all this shit is so corney, bitch aint got nothin on me
yea i used to be like that, but i upgraded my scale
all these girls are so whack, now its first class i hail

bror & syster

igår erbjöd christoffer mig att följa med honom till skåne på måndag då han ska spela in sin skiva
låter så jävla lockande men det är bara att erkänna för mig själv att jag inte är någon ägare av cash
menmen, det HADE ju varit roligt,
kan det bli annat än bra när man sitter ute i en stuga med christoffer och en 50årig gubbe, massa alkohol och musik och vår och bara allmänt bra
men det gäller väl att tänka på att pengarna jag sparar kommer sitta nice i berlin

och jag blev verkligen så himla glad igår när jag och chrisse satt under taket på cykelparkeringen och pratade om allt
du får mig alltid att må så himla bra!
och jag blev verkligen jätteglad av ditt "pappa balou" tal
klart jag ska börja hänga mer med dig och dina vänner
speciellt när ni har flyttat till gottsunda
fast du hade ju kanske kunnat flytta till ett något närmare ställer ^^


du är systern jag aldrig fick kerstin
och jag hoppas du ser mig som den storebrorn du aldrig fick

 klart jag gör!
och dina ord värmde lika mycket nu som  när du sa dom första gången


idag mår jag bra!
jag är inte nervös
det har jag aldrig varit heller
bara jävligt stridslusten
I LOVE MY LOVE


tjarå!

granne, emma och elevråd

1.
det känns bra! jag har äntligen fått en granne på riktigt
alltså, grannar har jag ju alltid haft
men nu har jag fått en sån där granne man kan gå över och leka lite med
och den grannen har jag funnit i sam
känns bra att ha dig tillbaka i hoodsen här ^^

2.
emma är så bra!
det kommer alltid vara vi2
precis som per swahn sa
"ni ser ut som ett gammalt gift par"
jag älskar dig och jag älskar att du nästan är mer hemma i mitt hem än vad jag själv är.

3.
medan alla andra sliter ihjäl sig iskolan latchar jag med elevrådet
kanske världens bästa uppfinning
"men det är bara för att du är största elevrådstönten kerstin!"
kanske det kanske, men jag trivs med det isånnafall
och nästa vecka får jag veta om jag blir vald som ordförande för nästa år
spännande spännande


nej nu ska jag återgå till städningen
allt känns bra nu!
och du kan ju bara gå hem för du har ingen chans
du har aldrig haft någon och kommer aldrig att få en
och jag kan bara stå bredvid och skratta


tjarå!

tröööött

äntligen kväll!
dags att gå och lägga sig
det är inte så att jag klagar.
man brukar prata om nån slags andra andning
jag måste vara inne på min sjunde andning eller nått.
tänkte dra ner den något inatt
pepp helg iallafall
konfirmation med mina konfirmander i lördags
segerfezt med brudarna och boyzen i fredag
bättre än bäst som alltid!
ledarutbildning resten av tiden
yes, sånt är kul JAJA!

men det var länge sen jag verkligen var så HÄR trött
och min nya mobil är fett spexig!
(eller kanske inte så, men jag låtsas!)


annars kan jag bara säga att det går bra nu!

tjarå!


mmpop!

sovmorgon, muntligt nationellt i spanska, äta, ta emot OD-pengar, hänga med matilda, hem, sova, äta, städa = jävligt värd dag.
NOT
eller, okej lite kanske. träffa matildiz är ju alltid latch
fast jag känner att jag faktiskt hellre hade varit i berlin och latchat där istället
men det kommer, det kommer
jag och matilda pratade om tjejgänget idag
det är ganska roligt måste jag säga
ah, det finns mycket som rör sig i mitt huvud just nu
både bra saker som gör att jag skiner upp varje gång jag tänker på det
och sen så saker som gör att jag mest får ångest eller som får mig att börja tänka om jag verkligen gör rätt. det kanske finns ett bättre sätt att agera på
jag tänker nog för mycket
menmen, nu ska jag äta tacos och sen spelar boyzen match
det är latch på hög nivå!

nu väntar jag bara på ett svar från Kim sen så är allt klippt och klart


tjarå!

oroväckande?

alltså
det här blir svårt
drömmen eller livet?
det går kanske att välja båda två?
fast är det värt det?
det kan gå bra eller så blir det rena helvettet.
men det löser sig som man brukar säga
allting löser sig!
men vi borde prata om det hörru!
äsch, slute oroa dig för allt kerstin!
det här är ju vad du vill!

tjarå

dagar som flyter ihop


det börjar bli lite svårt att minnas alla dagar nu
jag som annars har grymt minne har börjat glömma hur dagarna egentligen är
jag vet inte om det är för att vi gör samma saker hela tiden eller för att jag har alldeles för mycket att tänka på
men nått är det i alla fall
annars blev jag väldigt glad idag när musse kom och gav mig en kaka för att han tyckte att jag såg så ensam ut där jag satt och samlade in operation dagsverke pengar
dagens helt klart!
och nu sitter jag i elevrådsrummet och har fixat det sista innan jag äntligen kan få åka hem
(kan ju säga att jag slutade halv 10 och nu är klocka halv 2 = JAG ÄLSKAR ELEVRÅDET!!!)
och det är massa tanter utanför som inspekterar skolan damsugar/våttrorkningsmaskiner
dom provkör dom också
happy life yeah!


tjarå!

fulliz and tröttis

har precis kommit hem från emilio där jag  chillade med christoffer och hans vänner och med matilda såklart
malin är inte hemma så jag lånar hennes dator lite.
good shit.
jag är för trött för det här egentligen och borde verkligen sova
jag är lite för full och borde verkligen sova
(haha, jag har blivit precis som du, en sån där människa jag verlkigen hatade. och jag gillar det)


tjarå oh godnatt

ingen sömn och berlin

pepp tjej p? spanska!!!


igår bestämde jag och sam på riktigt för att åka till berlin
det mesta känns faktiskt ganska klart fast det inte är det
men det kommer bli grymt som fan
technoklubbar, alkohol, fotografering, promenader, uppleva!

och inatt kunde jag inte sova. satt och kollade på alla bilddagböcker jag inte hade kollat på
men det var lite festligt det också.


tjarå!

skola igen..

det är inte bra att vara borta från skolan såhär länge för att sedan komma tillbaka och göra ett nationelltprov i engeslka.
och det är inte okej att inte ha sovit på en vecka och komma tillbaka och göra engelska nationellaprov.
men det är okej att leva mitt liv.
jag älskar det!
lite mycket just nu men jag älskar det
igår var nice
Operation Dagsverke konsert och jag vet att du är avundsjuk på mig julia ^^
nu är jag bara trött och lite ångestladdad över att jag lyckas vara så jävla klantig hela tiden
det är inte okej att tappa och glömma saker så att jag måste lägga ut typ 2000 i onödan.
eftersom jag inte är gjort av pengar
men vad gör man inte liksom?

nu börjar snart andra delen av provet
PEPP

tjarå

TooDrunkToFuck

igår var bra bättre bäst!
allt var en stor fest och alla människor var bättre
men kvällen var, jag finner inte riktigt några ord för den
komma till orange
äta lite mat
chilla med elin, anna maria och mia.
blev uppskriven på öllistan så att jag fick köpa billigbillig öl
frej kom och var snyggare än alla er andra tillsammans
hängde med honom ett tag
(och det är egentligen bara helt sjukt nu när jag tänker tillbaka på det)
för hur ofta händer det liksom att man sitter och diskuterar dräggpunkare med frej från slagsmålsklubben
haha, jag älskade mitt liv igår kväll
elin, anna maria, frej och viktor spelade den bästa musiken ever
leylla var nice som fan och jag dansade sönder mig till technomusiken
och frej gav mig fler anledningar att flytta till berlin
och elin var bästbästbäst hela kvällen
och jag blev alldeles för full för mitt egna bästa och det är inte okej att vakterna kommer och säger att man kanske borde börja tänka på refrängen
men allt var bättre än bäst
och nu är det tags att ta tag i saker kerstin!
ta tag i ditt liv också när du ändå är på gång

tjarå

RSS 2.0