fred och kärlek

nu är det inte långt borta! halvdag på jobbet imorn och sen bär det av mot borlänge och peace and love tillsammans med sam. det kommer bli bra och jag börjar faktiskt känna lite pepp inför det här. GÖTT! jag och sam bokade den sista flygbiljetten till våran london/berlin resa- det kommer bli grymt! nu ska jag bara packa färdigt sen åker jag.
ha det bra so long!


puzz och tjarå!

rock'n'roll highschool

precis vad jag behöver nu! lite rock'n'roll highschool! lite fest med andra ord. det här med att jobba tar fan knäcken på mig, det är verkligen det ända jag gör nu förtiden- och jag har ändå bara jobbat fyra dagar och har bara 7 ½ dagar kvar! jag borde inte klaga. menmen, det blir chill med pengar och det är ett nice jobb. men tiden bara rinner iväg så himla snabbt! jag måste börja somna tidigare. håller på att somna varje morgon, not good! + att jag har köpt koffeintablatter. ja, jag gör verkligen allt för att orka med! annars blir det peace&love på fredag- kommer nog bli kul. jag och sam kommer komma dit asfresha eftersom alla andra redan bott några dagar i tält. men vi kommer dit snyggare än alla andra och dansar lite extra mycket.

kan även meddela att biljetterna till london och berlin är köpta och allt nu så det är nice! = ingenting kan gå fel. jag och sam kommer ha världens bästa vecka!

nej. nu blir det sängen och kanske ännu en konstig dröm. sånt är ju alltid festligt.
+ att jag och emilie har grymma projekt på G!
so watch out!


tjarå!

put your hands up, for detroit

igår var, tja. helt enkelt en av dom bästa midsommrarna för min del. jag kan dock inte bestämma vilken av denna och förra som har varit the greatest men igår var iallafall den mest innehållsrika midsommarn ever.
den började fint ute i parken med tradionellt midsommarfirande med dans kring stången och korvförsäljning (korven var dock slut när jag tänkte köpa en vilket inte var okej), chokladhjul (jag vann massa pimpim :D) och sånt. hem för att äta midsommarlunch. det var mysigt och så. kvällen nalkades och jag började fixa mig inför kvällen och så. vid 7tiden gick jag över till sam för att äta lite mat, dricka lite vin prata med massa trevliga människor och så. eftersom det var där festen var så stannade jag och träffade mer och mer folk. madde är hemma vilket är urnize och hultsfredskidsen är hemma och partyglada så det kunde ju inte gå så mycket fel. det blev mycket dans och det är ju sånt jag gillar. jag blev fulliz och hade en otroligt trevlig kväll. många saker hände och mycket av det var bra. jag fick se att antal människor ha sex och du är världens bästa och det får du aldrig glömma!

kvällen slutade med att jag och madde åkte hem till mixtapes-johan på efterfest vi3. jag var astrött och somnade efter flera vattenglas i soffan och där slutade min midsommar. allting var bra och alla människor var bättre och nu känns det läge för en riktig tjockiskväll med chips och dip och sånna grejer.

tjarå!


gammalt är bra!

alltså! ah, idag har jag kikat runt på min dator på alla gamla bilder som gömmer sig där! kanske roligast på länge. alla vi människor fast som små. alltid lika roligt! jag blev alldeles nostalgisk och mindes massa bra saker och det är ju alltid kul. checha in min bilddagbok ifall du villse... kerstin heter jag där.
imorn är det midsommar och det blir såklart fezt!

tjarå!


arbetslivet...

haha, idag kunde jag avförda min syster när jag satt med mamma och pappa genom att säga att vi arbetande människor pratar om arbetslivet. jag är bara såå vuxen! hahah NOT! men det är chill. sitta framför en dator hela dagarna för att kolla på foton är ett helt okej sommarjobb. eller lite mer än så men det är chill. och just nu känns allting så himla bra.
imorn bokar vi flygbiljetterna till berlin och uffie spelar samtidigt som vi är = jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. uffie i berlin = melike!
jag ska på peace and love också för er som inte vet.
fredag - lördag. det är chill. träffa lite människor, se lite band, dricka sig lite full och bara ha allmänt jättetrevligt!
fick igår även veta att jag ska få opereras i höst och det gjorde min lycka total! äntligen kan jag börja träna igen utan förhinder!! det ska bli nice.

nu ska jag sova och lyssna på justice

tjarå!

18 juni

blev nyligen väldigt glad när jag läste följande text på kajsas blogg

"Marit sitter i rummet brevid och klinkar på synthen, jag är i Berlin hos henne. På vägen hit såg jag nästan Kerstin Nilsson från Stiftsgården också. På Arlanada, hon stod och tog emot bagage i incheckningen, det var nästan Kerstin Nilsson, för hon var väldigt lik henne. Kerstin i en annan verision, en i vit skjorta, blå scarf, brunkräms hud och håret i en stram knut. Mindre funky än STG-Kerstin, men även hon mycket trevlig. Har STG- Kerstin en enäggstvilling tror ni? "

det var fint och nej, jag har ingen enäggstvilling. men jag har alltid velat ha en ifall det räknas. annars så gick precis christoffer härifrån. vi hade tjockiskväll och ät chips, muffins, mjölk (inte så tjockis kanske..) och tittade på filmen "Harold & Kumar go to white castle". en rolig film med många skratt. för övrigt kan jag meddela den glädjande nyheten att christoffer antagligen ska följa med mig till arvika. det skulle bli grymt! klart du ska liksom. vi kommer få roligast! festival är kul, men roligare med dig! och så fick jag världens massage av sam idag så min rygg känns helt utomordenligt nu. och så fick jag lite oroskänslor att jag inte kommer att klara mitt jobb som jag ska börja på på onsdag. men det kommer nog gå fint! trixa med bilder...


snart är det midsommar! tjarå! 

ett år av allt

just nu skulle jag bara vilja skriva en resumé om mitt gågna år men känner att det är lite fel ställe. för egentligen är det bara du som verkligen skulle förstå alla känslor och alla händelser jag vill skriva om. och jag vet ju att du inte läser min blogg. det här med internet är inte riktigt din grej. därför skriver jag något annt, något som kanske inte är lika spännande och fyllt med känslor och upplevelser som förändrade mitt liv och min syn på saker. men hade jag skrivit en resumé hade jag längst ner skrivit ett stort tack till dig för allt du nånsin gjorde för mig. för det går inte att ändra på. ingen betydde någonsin så mycket som du gjorde, varenda dag och minut av det gågna året betydde du mest. och det gör du fortfarande på ett vis och det kommer du allitd göra på ett vis. bara inte på samma sätt. för det kommer aldrig bli på samma sätt för det går inte att skruva tillbaka tiden. det vet vi nu. gick så skulle vi göra det. men vi måste vakna upp och inse att det inte går. jag kommer alltid älska dig lika mycket som då men vi måste vakna upp.
16 juni 2006 - 16 juni 2007 kommer föralltid vara det bästa året i mitt liv.
TACK!



idag var jag på mitt kommande jobb dom tre kommande veckorna. jag ska sitta och rensa bland massa bilder och ändra om format, filnamn och sånt där. det kommer nog bli kul! det ska bli skönt att jobba. att faktiskt behöva koncentrera sig på en annan sak till max. det behöver jag.


tjarå!

dagens sanning

nu ska jag laga lite mat för att sedan ta bussen till västerås för att avnjuta lite härlig elektronika i sommarbris. sounds lovely. igår var en bra dag. min och malins vän viktor tall kom hit och vi körde igenom alla våra sångregister. och våra skrattregister också. på kvällen blev det fyrishov och fett mé kärlek. enda andledningen till att vi gick det var givetvis slagsmålklubben som skulle uppträda. men innan dom ändrade scenen blev det förståss några vängar förbi partytältet där vi visade uppsalakidsen hur man bäst förde sig på dansgolvet. kan väl också sägas att det kändes som att vi drog upp medelåldern med några år också när vi kom. 

slagsmålsklubben började iallafall och jag kan väl säga att dagens sanning är att jag längtar tills jag fyller 18 och får gå på konserter med 18 års gräns. jag har alltid varit emot denna regel eftersom jag inte tycker det ska finnas åldersgränder på musik. men nu har jag ändrat mig. det finns inget så drygt som 13 åringar som har hört en låt (i detta fall övningsköra) och som bara skriker och är allmänt jobbiga istället för att  njuta av musiken. och jag vet inte, men när kidsen frågar vakten om han kan ta upp fimpen frej har slängt ner för att få röka upp dom sista två blossen känner jag lite att det har gått för långt, speciellt när dom inte visste innan vem som var frej, jag var tvungen att peka på den rätte. men det är väl bra att dom har kul. bara jag kan få gå på en spelning där jag kan få dricka alkohol och slippa alla jobba kids så...
men konsertern var helt okej och det var kul att se dom uppträda när dom var nyktra, en upplevelse i sig så att säga.

annars blev jag än en gång otroligt arg imorse när jag slog upp DN:s kulturdel för att läsa om hultsfred. självklart har denna man fredrik strage skrivit en krönika. jag förstår inte hur DN hela tiden sätter sin brat/opera/pretto snubbe på att recensera eller skriva om saker som han inte alls gillar eller har att göra med. har du varit på hultan 13 år och insett att du inte gillar det, åk inte dit igen då pucko och ännu mindre, sluta skriva krönikor om hur dåligt och skabbigt det är på festivaler. låt någon som faktiskt uppskattar camping i en soptipp och musik natten i enda i ett uppställd partytält. så kan du fredrik gå på dina operakonserter och äta din fina lunch i västerås konserthus.


tjarå!

JOOOOOBBBB!!

yes! på måndag ska jag åka och provjobba för att sedan få veta om jag kan få jobbet som bildsorterare.
just love it! och just love pedram!
han fixar grejerna liksom!
nu är jag glad och snart kommer tall.
den här dagen kommer bli en bra dag!


tjarå!

glad för en dag...

haha, okej. jag låg och sov. men jag sover inte längre för matilda ringde och väckte mig och sa att hon gick och tittade på frej. hon undrade om hon skulle ta en autograf till mig. hahha, även om min hype har lagt sig så kan det inte sägas något om att frej är världens snyggaste människa! även vad soran än säger, kanske mest för att han har fel med allt han säger. och idag, för att citera frej med c/o, är jag glad för en dag. eller okej, jag har varit glad ett bra tag nu men idag är väl antagligen då jag, iallafall borde, vara gladast eftersom vi hade sommarlovsavslutning och det var fint och ba och nu har jag sommarlov och det är härligt. men ska inte klaga så att säga. vi gick och åt och det var trevligt och ikväll har sam inflyttningsfest och det är ju inte heller helt fel. 

nej, nu ska jag styra upp mitt utseende lite (man är alltid så jävla fresh när man vaknat efter en sovstund med kläderna på)
och skriva ett cv, jobb på gång liksom! 


tjarå!

snart sommarlov...

yes, nu är det inte när. medan halva befolkningen ligger på campingen på hultan sitter jag och avnjuter den sista skoladagen för denna gång. ska bli bra och skönt med sommarlov! bara jobbet fixar sig! imorn beställer vi berlinbiljetterna! det kommer bli så bra har jag kommit på. bättre än bäst! och den här sommaren kommer bli den bästa på länge. alla mina planer är hur bra planer som helst och jag gillar det. det kommer bli fest 24/7 hela sommaren och jag kommer aldrig leva så mycket som jag kommer leva i sommar. imorn är det avslutning och fest och på torsdag blir det dom här grabbarna

image10


och på fredag blir det detektivbyrån och vargpakten och lite andra schöna elektroband. = melike ungefär. kommer bli en bra start på sommarlovet iallafall.
nu vill jag bara få tillbaka min kamera så att jag kan få åka och träffa emma och mira.
alldeles för länge sen brudar! ska bli kul att ses igen!

tjarå!

chill kväll..

det blev inget partaj ikväll. ganska skönt har jag dock kommit på. det är nog en bra idé att ta det lugnt ibland. jag chillade med sam istället vilket inte heller var så dumt eftersom det är väldigt real nice att hänga med den snubben liksom. och vi levde väl upp till fördomarna om oss, att vi är lite tråkiga ibland och åker hem för att dricka rödvin och läsa poesi istället för att hänga med dräggen i parkerna. och jag måste säga att jag trivs väldigt bra med att vara lite tråkig ibland och läsa poesi. fast idag läste vi inte poesi utan vi läste en pjäs, kommer inte riktigt ihåg vad den hette men ganska fin var den. för det var på engelska så jag förstod inte allt. och då blir det mycket finare, lite som musik. men nu är jag hemma och ska sova, har nyss också ätit kanske världens godaste macka med brieost och salami och parmaskinka. fast jag kommer nog läsa lite oskar wilde först (måste ju läsa ut boken!) och att den är bra och jag vill veta slutet.


tjarå!

sliten..

jepp! jag känner mig fett sliten och ska bota det med lite fezt och alkohol tänkte jag nog. igår var det fest, det var ju studenten här i stan och då gäller det ju att ställa upp för sina studentfirande vänner och partaja lite. jag träffade mycket trevligt folk och posade en del och blev full och åkte hem. det var en härlig kväll och jag satsar väl på att det blir något liknande idag. nu sitter jag och lyssnar på feadz och borde gå och duscha så jag kan lämna min syster med hennes vänner som är här ikväll.

lite pics från igår..

image5

jag och johan som drack rättvisemärkt vin, för han har gått smip..

image6

JO-brudar

image7

´jag...

image8

jag och sarah på partyhumör
¨
image9

snyggaleks


tjarå!

studenten, fast inte för mig.

idag är det the big day för alla uppsalas studenter. kul för dom tänker jag när jag sitter här bitter som fan att det inte är jag som har den stora äran att få sluta skolan och får göra exakt vad jag vill. menmen, det är väl egentligen inte rätt att vara bitter en dag som denna eftersom jag borde vara glad för alla dom som faktskt får sluta skolan och leva livet vart dom vill. men jag är glad för deras skull! tro inget annat, bara liiite bitter för att inte jag är en av dom. och jag är glad för systers skull. tänk så stor hon har blivit på så kort tid! 
och annars har jag hört sjukt mycket bra musik på senaste tiden att jag ibland undrar om det faktiskt finns såhär mycket bra musik i denna värld, tydligen gör det det. härligt säger jag och känner mig genast mycket mindre bitter. för trots allt kanske jag ska få ett sommarjobb av pedram som skulle vara grymt! (läs hans nya blogg! piddepa.blogg.se ) och kanske att jag åker med han på festival pukkelpop i belgien, skulle vara real nice! bandsläppen är ju inte att skämta med där liksom! 

fast nu borde jag gå och måla naglarna och göra mig finifini inför den här dagen.
pepp!

tjarå!

S+K= I love you (part 3)

kanske inte så otippat, beror lite på vem man frågar. men det är sant, igen! ibland undrar jag hur många gånger det ska bli sant. detta är tredje gången. jag och sam. jag och min sam, precis så som det alltid kommer att vara! även om de flesta jag har pratat med hittills verkat lite negativt inställda till det hela så vet jag att det är rätt. för folk vet inte om vad som egentligen är. folk vet inte om alla känslor och hur det faktiskt står till. men det vet jag och det vet du. jag har älskar dig i ett år nu och kommer göra det för resten av mitt liv. den här sommaren kommer bli bra! den här sommaren kommer bli du&jag, precis som förra sommaren!
"men kerstin, han kommer ju göra slut med dig igen!"
klart vi kommer göra slut nångång igen. jag tror inte riktigt att man hittar den man ska gifta sig med när man är 17. men det visar sig själv
huvudsaken är ju ändå att jag älskar sam och han älskar mig. och så är det.

image4


nu ska jag gå och shoppa med min mami
tjarå!

today is the big partyday

ungefär. jag sitter mest och vill att tiden ska gå. för jag längtar till kvällen. men det är alldeles för mycket som ska hinnas göra innan den intar mitt liv. ska första fixa klart dessa elevrådsgrejer som tar upp större delen av mitt liv. HAHA, okej. det där var en överdrift men nästan. But I love it! får inte glömma denna trofasthet jag lovat elin till uppsalas elevråd. kan bara säga att nästa år kommer bli grymt eftersom dom bästa och snyggaste elevrådsettorna kommer att börja här på rosendal nästa år. och innan kvällens ankomst ska det hinnas med en hel del ärenden på stan. fixa garderoben med malin och sen sy inför kvällen. + att göra iordning mig inför kvällen och christoffers 21-års middag. det kommer bli latch och sen är det ännu mer fezt på kvällen. nu börjar mina två veckor av intensivt festande känner jag. And I like it very much som vi brukar säga.

annars kan du gå in på http://rosendalgymn.bilddagboken.se  alltså rosendalsgymnasiets bilddagbok. haha ja, kanske att vi är lite nördiga men vi gillar det!

nu ska jag ringa malin och fixa massa grejer och kanske soran eller finn och prata money.


tjarå!

underbar helg!

underbar helg! ja, underbar var den nog. jag har gjort ungefär ingenting! helt underbart! jag hade nästan glömt hur det var att vakna upp i uppsala utan att vara bakfull. för eftersom jag är borta så många helger brukar det oftast bli lite partaj sådär på helgerna och jag ska alltid träffa så många människor och hela det köret. men denna helg har jag mest spenderat med mig själv. hur härligt som helst! lukas var iochförsig här i fredagskväll. men vi tog det lugnt och åt massa chips och vindruvor och kollade på film och så. i lördags städade jag och tränade enmassa. + dansföreställning med sam. mycket trevligt. idag har jag legat ute i det underbara vädret och läst dorian greys porträtt av oskar wilde. en helt underbar bok! ni måste alla läsa den tycker jag! jag får väl tacka nisse för tipset! fixade även lite på linns dreads idag också.

och det är väl lite som jag sa till dank idag. jag har laddat upp mig inför cirka två veckors konstant festande. det behöver man. både uppladdning och konstant festande. jag gillar båda sakerna mycket! men annars mår jag bra fast jag lite ¨ångest över sommaren och pengar. det är så mycket jag vill göra men så lite pengar jag har. berlin och london kommer verkligen kosta mig egentligen alla pengar. men jag ska ju till arvika och vill vekrligen till peace and love också. så vi får se hur det blir med allt... men jag är taggad som aldrig förr på arvika. det kommer bli grymt!

men nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen. plus att läsa lite till ur min underbara bok.

tjarå!

RSS 2.0