15 minutes of fame

vi blir ju alla kända för olika saker och några killar på bussen hade tydligen pratat om mig med tjejen med den snygga cykeln. med tanke på att jag inte haft cykeln till skolan på typ ett halvår måste dom ha ett otroligt bra minne! men det är ju alltid kul att bli känd för nått.

elevrådet rullar vidare även om allt fortfarande är ganska kaos. men jagt ler mest åt situationen. det är mest bara kul att se alla andras reaktioner. jag är inte den som är den liksom. även om vissa roar sig med att sprida ut rykten om det.

nu ska vi lära oss att prata..


tjarå!

det går inte bra nu

okej, hata är ett starkt ord men mina basketkillar är inte okej! jag är helt slut och har ont i halsen av allt skrikande. jag är inte pepp på någonting, inte äns att fira bästa matilda på 18års dagen.
men jag har shoppat lite idag och räknat matte så jag är ändå glad och känner mig duktig. 



tjarå!

det går bra nu, kompis det går bra nu!

nu är asnica gruppen klar med fanzine nr 2. känns otroligt bra med tanke på att resten av grupperna som inte är färdiga än sitter och svettas inne i det äckliga macrummet just nu. jag och sara kan bara sitta och chilla och börja fila på våra nästa texter. jag ska skriva en krönika om svenska ord och en debattartikel om miljöhotet. lite klyschigt kanske men ändå..

elevrådet kommer bli grymt och igår berättade soran en sak som gjorde mig otroligt glad! det gjorde mig så glad att jag glömde allting som har hänt på rosendal den senaste tiden och ser nu på allting med ett stort leende. jag har stora planer på gång så watch out!

mr oizo i fredags gjorde nog ingen besviken. iallafall inte mig. han var helt underbar och spelade mycket bra musik så att vi kunde dansa natten lång. sånt gillar vi! idag fyller matilda år och på måndag är det min tur att få bli 18 år. känns bra känns bra måste jag säga. det är helt enkelt mycket som är bra just nu!


tjarå!

ett, två, tre låt gå!

igår var ungefär bäst. digital tone festival var bra och dans! jag tror vi människor behöver dansa för att må bra. jag behöver det iallafall. modem var bra igår och bäst var självklart mr oizo. denna ed banger stjärna gjorde nog inte någon besviken. iallafall inte mig. han gjorde allt så bra och jag fick komplimanger för min dans. arvikaleendet kom fram flera gånger under kvällen och vi träffade trevliga pojkar från rättvik.
  vi var fulli och dansade natten lång innan natten avslutades på max och senare hemma i min hall där jag läste morgontidningen som kom precis innan mig. jag fick dock inte träffa alle igår som gjorde det hela till en liten besvikelse. menmen, det blir you&me time idag istället!

nu ska jag plugga matte vilket känns sådär... men vad gör man inte för betygen............................
punkter är ändå ganska fult. känns lite 2002 på nått sätt.......


tjarå!

alla som inte sover är våldtäksmän

och så blev "alla som inte dansar" ofrivilligt lägrets låt


undersvik är bra och david är sweet som vanligt. idag fick han prata med alle på telefonen. jag tror han uppskattade det. det blev ett väldigt givande samtal I guess... jag har träningsvärk i hela kroppen men skidåkning är kul så jag ska inte klaga. idag var solen framme och jag fick avnjuta ungefär 2 härliga timmar i solen med backstreet boys i hörlurarna och min nuvarande pocketbok.

dagens stora längtan var att sitta i en sunkig lägenhet med alle och bara dricka öl och röka inomhus. och chillirilli till dålig TV och typ sova ganska mycket. min verklighet just nu är ganska långt ifrån den drömmen. men disk och djungeltelegrafen funkar.

peppen ligger just nu på fredag!


tjarå!

kaos alá elevråd

nu åker jag snart till undersvik för det årliga sportlovslägret. det ska bli kul. jag gillar alla små söta barn jag ska ta hand om. speciellt david. han är sweet. det ska bli skönt att åka bort efter gårdagen. jag har aldrig varit med om ett mer kaosartat elevrådsval. men nu lämnar jag allt åt soran att fixa upp. men sånt där löser sig. det gör det alltid. 
valfusk? omval? jag trodde inte sånt här behövde ske på ett gymnasium. men jag trodde fel!

igår var Ida här. det var otroligt trevligt. hon är verkligen en av mina allra bästa vänner! jag är fortfarande lite bitter att hon flyttade ner till horred. jag har saknat dig!! det gör jag alltid. 




tjarå!

det här med A teens

jag är inte den som vill skryta men det är liiiiite svårt att låta bli den här gången. för nu är det faktiskt så att min bitr. rektor har skrivit en låt till A teens. och det är det ju inte direkt vem som helst som får göra....



tjarå

asbra tv!

om ni vill se på bra tv så ska ni checka in den här länken http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=342606
spola fram till typ 5-6 minuter och kolla på inslaget om kärrtorpsgymnasium (där hedvig Wijkström går). det är ett asbra elevråds/föreningsinslag och en kort men bra intervju med SECO:s ordförande Mikael Grenefalk.

idag har jag ätit världens godaste frukost. flingor och mjölk med apelsin, kiwi, banan, russin och rostade/saltade solrosfrön. det borde ni testa nångång!
jag har även köpt två st biljetter. en till sams teaters "avslutningen" och till digital tone festival med bland andra mr oizo. ska bli kul va!

det är fortfarande vårväder ute så jag funderar på att kanske gå till skolan idag.


tjarå!

det här med mac datorer

ibland hatar jag mac datorer mer än andra gånger. igår skrev jag TVÅ inlägg om att jag är alldeles jättekär i lady sovereign (ja, det känns bra att ha en riktig kändisförälskelse igen, den på AJ räknas inte för han är jag alltid kär i). men dom gick aldrig att publicera på malins dumma mac.


jag skrev även att jag ska börja använda massa fula ord igen som NOT, ofta, oftakofta, lägg ägg och daaah.

idag känner jag mig snyggis och det är vårväder ute som gör mig glad. nu ska jag åka och jobba och jag har bakat gott bröd som jag ska äta ikväll



tjarå!


Vote for me!

okej, det börjar dra ihop sig nu. imorgon börjar det! valet till elevrådets ordförande startar imorgon kl 9 ungefär. det står mellan mig och mustafa. och självklart hoppas jag på vinst! ordförande är lite av min grej och jag älskar elevråd så därför är jag den ultimata ordföranden!! (+ lite till ingredienser som gör mig ultimat!)

skolan går bra annars. fast inte matten. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, (eller jo det vet jag, sitta hela lovet med matteboken under näsan KUUUUUL!!!  NOT!) varför säger man inte not längre? kan ha nånting att göra med att det är typ världens fulaste ord, men jag gillar det! NOT!

i helgen var jag i falun och det var kul. jag träffade agnes som jag inte träffat på länge och det är alltid lika kul. sen så träffade jag även en kille som heter andreas som jag har träffat en gång förut. då var jag full som ett as och det gick som det gick. men kul att träffa honom var det iallafall. vi pratade om den där spårade kvällen uppe i sjuslagsstugan (okej, ingen aning om vad det heter men nått sånt tror jag). den kvällen när agnes slog upp hela sitt ansikte och jag, eehe, hånglade och spydde en massa. bra kombo!!

huvudmålet med min falunresa var iallfafall att träffa ella.så det gjorde jag. vi var hemma hos henne och chillade till max. det var bra för mig. jag har inte tagit det så lugnt på länge. helt enkelt så borde jag åka mer till ella. vi kollade på två filmer, offside och göta kanal 2.. bra filmer! julias vän (och jag kallar henne min vän också för vi är faktiskt vänner på facebook!) maria är med i offside och var duktig. annars blev det mycket kladdkaka men det klagar ju inte jag på direkt.

snart ska jag träffa Ida igen och det får mig på mycket bra humör! hon är verkligen en av dom bästa som finns. en best friend helt enkelt. rullstolsbasketen går bra och nu ska vi verkligen komma igång med vårat dj:ande. + att jag ska börja vända lite plattor med jonathan också. ska bli kul.

annars blir det en ganska lugn vecka med bara en sthlms dag vilket ska bli otroligt skönt!

tjarå!

dagens ungdom..

okej, jag får klaga på dagens ungdomar! det är INTE okej att skriva såhär!! om någon av mina kära läsare försöker se vad som står här under får ni gärna säga till! vad är grejen med w? jag menar, vad betyder skoaoaoaoaoaaw? det kan omöjligt vara ett svenkt ord. kan tillägga att texten kommer från en av min lillebrors kompisars bdb. nämner inga namn men det är INTE okej! dagens ungdom säger jag bara...

Glasögon/linser: nej..
Piercingar: ska i´örawr smr .D
Syskon: 2 brroorrsoowr
Jobb: orkaah :S
För många vänner: hahaww ALDRIH,,.. :/
Rymt hemifrån: hur låwnht ifåånn??
Färgat håret: 'ska´
Gjort något olagligt: haha MAAASSSOOR skoa;D Heelaw dan varjeew da'a ;) XD
Somnat i skolan: hahaha fukkh hell'ä
Brutit ett ben: ett arm skoaoaoaaow ;D en arm
Tappat bort mig i min hemstad: hahahahaaaw fewwtt dum,.,.,.,. xD aa.-
Sett en fallande stjärna och önskat: hahaha,,,,,. trow ntee dewt
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: jaa x(
Smugit ut utan lov: haha .. mm :D
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: haahaaaw yah XD
Varit på en blind date: nj ;D
Sovit en hel dag: :D
Somnat gråtande: kmr nteew ihåg kansheee
dew




tjarå!

bildserie från london

image39

tre systrar påväg mot london

image40

på turistbussen

image41

hemma i lägenheten

image42

i notting hill

image43

jag i notting hill

image44

på den lokala puben

image45

äta passionsfrukt

image46

sofia och malin utanför buckingham palace

image47

I was there

image48

i hyde park

image49

hoppkort i hyde park

image50

på tunnelbanan

image51

utanför tate modern

image52

jag och sprickan


tjarå!

punkare, hårdrockare och hugo + lite rullstolsbasket

helgen har vait fin! i fredags fick jag äntligen tid över att träffa mina vänner. dom senaste veckorna har varit värre än vanligt. jag antar att det har mycket med jobbet i sthlm att göra. jag ser inte röken av mina bästisar på evigheter. inte okej helt enkelt så det var gött att få träffa dom lite och snacka lite skit.
   klara var här från jönköping. det var väldigt trevligt att träffa henne igen. det händer ju inte allt för ofta. på fredagkvällen att hade matilda inflyttningsfest och sjävklart var jag där iklädd mitt nya party-paljett linne. det var trevligt och christoffer och orkan kom. chrisse har jag inte träffat på evigheter så det var på tider. sen jag flyttade hem från gottsunda har jag knappt haft någon tid alls för nära och kära, som christoffer. 
   efter massa drägg och dryga hårdrockare fick jag, carra och thomas skjuts av några random killar in till stan och jag drog hem till jerker som har flyttat till uppsala. där vart det kvällens andra inflyttningsfest. det var mycket trevligt. kul att träffa en av mina favoritstockholmare hugo. jag tror han fortfarande ser det som sin skyldighet att supa ner mig. men sånt är ju trevligt också. efter fyllekäk och skratt åkte jag och syster hem och sov.

igår var jag på min första rullstolsbasket-träning. och det var hur kul som helst! bland dom roligaste sporterna jag nånsin spelat. jag fastnade totalt och ser mycket fram emot nästa lördag då nästa träning äger rum. laget var hur trevliga som helst och det är skitakul att åka rullstol! fast lite svårt det där med att ta upp bollen längs bakdelen av hjulet i en snygg, snabb takt. men det är sånt man lär sig.
   på kvällen firade vi att julia hade blivit vuxen. förutom att jag var tröttast av alla så var det mycket trevligt! annars bestod natten av roliga och tråkiga telefonsamtal.



tjarå!

RSS 2.0