en vanlig dag i skolan

vi håller på att komma på slogans till vår skola
jag sa nyss "se skolan som ser dig"
det tyckte vi var fint!

annars är allt annat väldig fint i mitt liv också
jag ser saker som ser mig
förutom att ser att jag bör åka till sthlm och jobba idag fast tågen verkar inte se att de bör gå idag


tjarå

förlåt

först och främst vill jag be om ursäkt till alla mina vänner. det är inte meningen att vara världens sämsta kompis som ALLTID är upptagen med saker. jag lovar att ta tag i mitt liv och sluta ligga för pengar.
men livet är hårt ibland.

för det andra. vad är grejen med att alla djurrättsaktivister tappar fattningen och häller mjöl på lindsay? är det bättre och slänga hela pälsen än att göra något fint av den? om man ändå dödar djur för att äta dom är det väl lika bra att använda hela djuret och inte slänga saker.
kämpa lite mer för att vi människor ska sluta äta djur och ta pälsen sen. det handlar om logisk ordning!


tjarå!

helgen

för alla er som undrat, här kommer sanningen. min helg blev en kanonhelg. sminkningen i fredags blev bra. dock osäker på om det finns en bild på den. men det man inte vet mår man inte dåligt av som jag brukar säga.
i fredags blev det dans med mina allra bästa vänner i livet på modem.
jag och emilie körde på kängorna och det kändes helt rätt.
igår höll jag i workshops i hur man dj:ar på rockfesten och hade tjejkväll ala sex and the city med brudarna i klassen minus venus. kul för henne att hon glassar runt i LA just nu.
idag pluggar jag. känns sådär måste jag säga. känns sådär att jag ar tre prov måndag-tisdag. men vad gör man inte!

men annars leker livet
och för att citera en klok låt 
"don´t get to drunk to fuck"


tjarå! 

wowoowow

jag är kanske världens mest virriga tjej now a days. jag glömmer bort allting känns det som. och det jag inte glömmer bort skjuter jag upp. ett klockrent fall av att jag borde stryka några grejer ur min kalender och typ ta det lite lugnt, hänga med lite vänner, ta en öl då och då och kanske gå ut och dansa iallafall en gång i veckan. eller så fortsätter jag mitt liv som är fullt av möten, jobb, skola, elevråd och andra "viktiga" saker. + har kul = att jag snart kommer dö.
idag glömde jag bort basketen. jag brukar ju aldrig glömma en aktivitet! men men. sånt är livet liksom.


jag peppar redan inför fredag. ibland känns det som om jag inte varit ute på evigheter även fast det kanse bara var två veckor sedan. men det är banne mig dags nu! jag har redan börjat planera inför min outfit och speciellt sminket. jag har kommit på att det nästan är det roligaste när man ska gå ut. sminket. får se vad det blir på fredag. jag kan iallafall lova mycket svart, silvrigt glitter och paljetter i alla dess färger.


kanske nått av det här?


eller såhär!


tjarå!

GRATTIS VÄRLDEN!

Idag känns det bra! Jag är lycklig. Och jag vet att vi européer antagligen kommer bli lite besvikna på Obama eftersom vi verkar tro att han är nånslags superhero. det är han ju självklart inte. Men han kommer ju vara bra. Allt han gör kommer ju vara bättre än allt Bush någonsin gjort så jag kommer bli nöjd.
+ att han har världens snyggaste familj. jag tycker sånt är viktigt. och obama är också snygg. det är vikitgt, det var därför Bush aldrig lyckades. han hade inte utseendet med sig och det är det enda som räknas i den här världen



tjarå!

dags att sluta bli kär i kändisar

ah, helt klart! det är ju inte hållbart. jag har i hela mitt liv blivit kär i olika kändisar. och då menar jag stora kändisar som AJ i backstreet boys. Ja, det var bara han jag kom på nu. Om man får räkna mindre kändisar kan vi ju lägga till Mange Schmidt och Timbuktu på listan. Och jag blir bara kär i kändisar på grund av deras utseende (vad annars liksom, det är ju inte så att jag känner dom i vilket fall som helst).

den nya kändisen är ingen mindre än Bond, James Bond. alltså Daniel Craig. När Orkan frågade förra veckan om jag tyckte han var sexy svarade jag nej. men jag ändrade mig idag när partyaugust satt och kollade på casino royale. han är ju sjukt snygg och framförallt manlig. så nu tänkte jag vara kär i honom ett tag. vilket passar mig väldigt bra eftersom jag inte har någon alls lust att bli kär i verligheten. då passar kändisar som är typ 22 år äldre och hänger med snygga rysskor väldigt bra!


tjarå!

lite bla blaj braj

en fråga jag har ställt mig under de senaste dagarna (eftersom de senaste dagarna har kretsat otroligt mycket kring bloggande, jag har inte bloggat själv men jag kan inte minnas sist jag snackade så mycket om själva fenomenet blogg och olika bloggare som jag gjort den senaste tiden)
om man bloggar lite, beror det på att man har ett asbra liv som är fyllt med roliga grejer så att man inte hinner blogga eller är det så att man har ett värdelöst liv där det inte händer nånting som är värt att blogga om.
jag försöker referera till mig själv.
jag har inte bloggat på ett tag. har då mitt liv varit sjukt kul eller inte?
med tanke på att jag har suttit i styrelsemöte större delen av mitt lov så verkar det luta åt det sista alternativet.
 fast jag ska inte klaga. jag har ju varit full två gånger de två senaste dagarna och det måste ju betyda att jag har haft roligt!

jaja, jag har iallafall fixat en lägenhet till efter studenten. den är skitsoft för det är sofias lägenhet och hon ska dra till norge då och då kan jag hyra den av henne. men här kommer ett litet dilemma. jag vill ju hyra lägenheten länge, men det betyder ju att sofia måste vara borta länge vilket inte är lika kul.

den stora frågan igår var, vilken modern människa säger braj idag?

tjarå

RSS 2.0