glömda citat

idag när jag läste tidningen hittade jag vlädigt många fina citat som jag tänkte skriva här. men nuhar jag åkt till sthlm och här skymtar inga tidningar. så ni får klara er utan dom.
men bra var dom!

just nu är jag i fias lägenhet och behöver sova nån timme innan färden börjar till berlin. eller den har redan börjat efterso jag tagit mig till sthlm. men snart börjar den på riktigt. känns bra! och vi kommer få det bättre än bäst.

ses om en vecka vänner!


tjarå!

bra sak

jag älskar den här typen av journalistik.
den är så härligt ironisk och ej av nyhetsvärde.
perfekt för mig!

http://nyheter24.se/noje/kandisar/140881-blondinbella-fikar-for-91-000

tillvaron just nu

jag har tagit mig lite kvalitetstid med mig själv. den har jag ägnat mig åt att läsa min mail. men jag hör hur barnen springer omkring där ute och borde egentliogen gå ut och leka med dom. men jag är verkligen helt slut. att åka längdskidor hela dagarna + att leka med barnen opch vara supersocial varje kväll tar lite på krafterna. men jag gillar ändå detta. jag gillar barn. de är härliga. för det mesta. många är riktiga skitungar men det är sånt man får ta.

men just nu skulle det vara soft med lite sömn, ett glas vin och massa dans.
men snart helg!!

men först lek!


tjarå!

tillståndet just nu

stunder som denna känner jag mig verkligen som världens största elevrådsnörd. vi har haft årsmöte idag och jag är fortfarande lite nervös. jag vet ju alla resultat och allting men ändå känner jag en viss spänning i kroppen. den borde släppa. den är lite stressande att ha.
men kul med elevråd iallafall.

nu är jag peppdeluxe för emilie har bränt ut massa ny musik som vi ska repa på idag. snart spelar vi igen.den 7 mars på orange är det feministiskt superparty vilket kommer bli grymt! massa bra och grymma kvinnliga dj:s från Sister Uppsala (där jag har gått och blivit ordförande). PEPP PEPP PEPP!! alltså, kom allihopa!


snart undersvik och skidor också!


tjarå

tja

jag sitter och håller i princip på att dö. jag vet inte riktigt vad det beror på. tror att det kan ha nått att göra hur jag lever mitt liv. jag skulle behöva åka iväg och sova i kanske tre månader och sen komma tillbaka i toppform. men det är inte riktigt så min framtid ser ut.
men snart berlin, pepp pepp pepp!




tjarå

just nu

just nu sitter jag på jobbet. men det går verkligen inte bra. en förutsättning för att det ska gå bra på mitt jobb är ju att folk svarar i telefon! men lärare och biträtande rektorer verkar inte ha fattat grejen med att svara i telefon. sånt gör mig lite arg! om de inte läser mail, brev eller fax, hur ska man då få tag på skolfolk om de inte pratar i telefon?

jag är pepp på helgen iallafall. ikväll blir det vin och dans med bästa vänner och imorn blir det stockholm och nya vänner. jag ska fira julia som fyller år och jag har träffat en av hennes vänner förr. resten är helt nya för mig. ska bli väldigt spännande. jag funderar på att ljuga ihop en story om mig själv om kanske när jag träffade lindsay lohan eller något annat spårat..


tjarå

modeblogg

jag funderar på att starta en modeblogg och låtsas att jag är louise. det skulle vara ganska hållbart. jag har kanske tusen bilder på henne nu som skulle platsa i en modeblogg. det är ju iallafall material för ett år.


tjarå

en annan grej om mig

för att spinna vidare lite på ett tidigare inlägg om att jag är en väldigt bitter och egoistisk människa så kom jag även på igårkväll att jag nog kan vara ganska elak mot människor också. eller inte elakt så rakt ut som att jag skulle säga elaka saker till folk. men jag är väldigt bra, tror jag, att på ett ganska osnyggt sätt ignorera människor och avbryta samtal med dåliga bortförklaringar om att jag måste göra något annat som är viktigt och brådskande. typ säga till en person som jag står och pratar med att jag måste vidare men istället ställa mig typ 2 meter ifrån och göra något annat som jag inte alls behöver göra.
jag orkar inte vara social när jag är ute typ. jag vill bara vara med mina riktiga vänner som jag hänger med i verkliga livet och inte stå och kallprata med andra. eller, jag har inget emot att säga hej till bekanta och gamla vänner, men ibland orkar jag inte att alla ska vara så himla supertrevliga och vilja prata om konstiga saker som jag inte bryr mig om. men jag ska inte skrämma iväg alla nu så att ingen vågar hälsa på mig i framtiden. det är inte er det är fel på, det är mig!

annars var gårdagskvällen väldigt trevlig med massa dans, gratissprit, bra vänner och mindre roliga grejer som jag kan skratta bort idag.

snart ska jag börja laga mat för kusin henrik kommer hit på middag. och jag har bestämt mig för att göra en jättefin middag!

tjarå!

RSS 2.0